diman Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 siemacie grilowicze jeszcze 2 szychty i ogien pierdziel szychty.... jedź już rozpalać dobra to jade Diman gadałem ze swoją nie ma bata żeby wcześniej skończyła to trudno najwyzej dojedziesz :gwizdanie: myślałem, że zaczekasz sie zobaczy
A-rek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim wkońcu mam grill którego nikt inny w kato nie ma Gregora nie licze , bo to bardziej Glywyce Ja jestem universalny, więc jesteś drugi a ja bym powiedzial ze trzeci :gwizdanie: No Ty to już w ogóle Gliwicki jesteś także na kato jestem praktycznie jedyny ze na pierwszego spota przyjechalem do Gliwic to juz od razu Gliwicki a jak mozna zostac Katowickim :?:
Bulczas Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No auto prawie skończone . Jutro na bank poskładam wszystko do kupy Miszka ja prawdopodobnie bede miał takiego dużego imbusa. Jak coś jutro będę miał ogarnięte auto to podjedź to porezamy Twoje. Tylko koło 17 muszę jechać po moją :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 19:21_________________________________________________Aha zapomniałbym wielkie dzięki dla Krola za cześć który była niezbędna, a której ni h*ja nie szło dostać
Grisza79 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wczoraj po grillu padłem jak kłoda. Nie wiem po czym tak zmęczony byłem A dziękować to trzeba siostrze od krola bo całą kiełbache nacinała i na grilla pakowała, a stanley pilnował żeby były dobrze wysmażone Ja tam najmniej w tym wkładu miałem Nie wiem tylko kto rozpalał grilla.....
stanley Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wczoraj po grillu padłem jak kłoda. Nie wiem po czym tak zmęczony byłem A dziękować to trzeba siostrze od krola bo całą kiełbache nacinała i na grilla pakowała, a stanley pilnował żeby były dobrze wysmażone Ja tam najmniej w tym wkładu miałem Nie wiem tylko kto rozpalał grilla..... cudowna rozpałka
gracia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie ma za co dziękować... Polecam się na przyszłość :wink4:
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No jak to kto! Ja! bezczelny typ :bicz3:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 19:31_________________________________________________ Nie ma za co dziękować... Polecam się na przyszłość :wink4: My też za tydzień nie będę nic jadł przed spotem
diman Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie ma za co dziękować... Polecam się na przyszłość :wink4: nastepnym razem zebym czasem nie musial kielbasy kupowac wszystko ma juz byc przygotowane :gwizdanie:
gracia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No jak to kto! Ja! bezczelny typ :bicz3:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 19:31_________________________________________________ Nie ma za co dziękować... Polecam się na przyszłość :wink4: My też za tydzień nie będę nic jadł przed spotem Ale za tydzień to mnie nie będzie, musicie kogoś innego znaleźć na te zacne stanowisko... [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 19:34_________________________________________________ czasem nie musial kielbasy kupowac wszystko ma juz byc przygot Temu to zawsze źle :baseball:
akjam Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No jak to kto! Ja! bezczelny typ :bicz3: No ten się odezwał co przyszedł na gotowe po pogawędkach z kumplami z LO!
diman Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No jak to kto! Ja! bezczelny typ :bicz3: No ten się odezwał co przyszedł na gotowe po pogawędkach z kumplami z LO! jakie LO chyba z zawodowki
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie ma za co dziękować... Polecam się na przyszłość :wink4: wiemy zapamiętamy wykorzystamy
Grisza79 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wczoraj po grillu padłem jak kłoda. Nie wiem po czym tak zmęczony byłem A dziękować to trzeba siostrze od krola bo całą kiełbache nacinała i na grilla pakowała, a stanley pilnował żeby były dobrze wysmażone Ja tam najmniej w tym wkładu miałem Nie wiem tylko kto rozpalał grilla..... cudowna rozpałka Tydzień temu była pewnie ta sama Tylko Miszka się nie wykazał, za słabo dmuchał i wachlował przy tym grillu .. :gwizdanie: No jak to kto! Ja! bezczelny typ :bicz3:[br] I wszystko jasne
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wczoraj po grillu padłem jak kłoda. Nie wiem po czym tak zmęczony byłem A dziękować to trzeba siostrze od krola bo całą kiełbache nacinała i na grilla pakowała, a stanley pilnował żeby były dobrze wysmażone Ja tam najmniej w tym wkładu miałem Nie wiem tylko kto rozpalał grilla..... cudowna rozpałka Tydzień temu była pewnie ta sama Tylko Miszka się nie wykazał, za słabo dmuchał i wachlował przy tym grillu .. :gwizdanie: No jak to kto! Ja! bezczelny typ :bicz3:[br] I wszystko jasne chcesz w łeb ? w zatorze Ty rozpalasz a tam jest dupny ten grill
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Aha zapomniałbym wielkie dzięki dla Krola za cześć który była niezbędna, a której ni h*ja nie szło dostać luz a co do imbusa to też taki będę mieć - tzn. mój senior bo on ma VW a ja audi więc mi nie są potrzebne jak to powiedział stanley
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 napił bym się czego fak od przyszłego tyg chyba na zmiany pójdę i w pon muszę przyjść do roboty bo mi nieda urlopu ale urlop się załatwi jak co to nieproblem
Bulczas Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 napił bym się czego fak od przyszłego tyg chyba na zmiany pójdę i w pon muszę przyjść do roboty bo mi nieda urlopu ale urlop się załatwi jak co to nieproblem Zmiany to najgorsza lipa pod słońcem [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 20:18_________________________________________________Nie chcę ktoś folii na dach do sedana
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zmiany to najgorsza lipa pod słońcem albo 16 albo 21 albo 1.30 chyba 21 mi będzie najlepiej odpowiadała
gracia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie ma za co dziękować... Polecam się na przyszłość :wink4: wiemy zapamiętamy wykorzystamy Dobrze, że Zatorze to na was spoczął obowiązek robienia śniadań, drinków itd. itp. Zobaczymy kto kogo wykorzysta :kox:
Rekomendowane odpowiedzi