akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja właśnie zakładam grill z rs4 fmica i czarne lampy :kox: właśnie czy że teraz?? chyba w VT Teraz W wyobraźni... :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja właśnie zakładam grill z rs4 fmica i czarne lampy :kox: właśnie czy że teraz?? chyba w VT W wyobraźni... :polew: :naughty: żuber pssyytt :decayed:
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 P.S. Coś mi się pojebało z tymi godzinami tych meczy... LECH Psssttt....
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 P.S. Coś mi się pojebało z tymi godzinami tych meczy... LECH Psssttt.... 23:30 leci
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wojewódzki jebanyyyyyyyyyy :polew: :polew: [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 23:21_________________________________________________ jo zdupcam cześć
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 P.S. Coś mi się pojebało z tymi godzinami tych meczy... LECH Psssttt.... 23:30 leci Ta... Ale powtórka! [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 23:23_________________________________________________ jo zdupcam
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed:
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: kapelutek z Paryża :polew:
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: He he he... Kogo zaprosiłbyś pierwszego? :naughty: :polew:
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: i tam się nie będzie nic gadać tylko flaszka na stół i picie by nagrywali
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: kapelutek z Paryża :polew: j**any!!! :polew: [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 23:27_________________________________________________ bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: i tam się nie będzie nic gadać tylko flaszka na stół i picie by nagrywali :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 dzięki za spota luje wpadnę znów za 2 tygodnie :gwizdanie: strong pssssyt :gwizdanie:
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 dzięki za spota luje wpadnę znów za 2 tygodnie :gwizdanie: strong pssssyt :gwizdanie: Za pssstttt masz PLUSIK! :good: Za Luja to możesz przyjechać dopiero za miesiąc!
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: i tam się nie będzie nic gadać tylko flaszka na stół i picie by nagrywali ta maciora na stół i jazda każdy by gadał jak tra lalala :decayed:pierwszego to bym zaprosił Dode i bym ją zmacał :decayed:
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: i tam się nie będzie nic gadać tylko flaszka na stół i picie by nagrywali ta maciora na stół i jazda każdy by gadał jak tra lalala :decayed:pierwszego to bym zaprosił Dode i bym ją zmacał :decayed: Gdzie to qr** plastik macać!
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: i tam się nie będzie nic gadać tylko flaszka na stół i picie by nagrywali ta maciora na stół i jazda każdy by gadał jak tra lalala :decayed:pierwszego to bym zaprosił Dode i bym ją zmacał :decayed: Gdzie to q***wa plastik macać! bym ją ochlał to byś widział co by się działo :decayed:
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: i tam się nie będzie nic gadać tylko flaszka na stół i picie by nagrywali ta maciora na stół i jazda każdy by gadał jak tra lalala :decayed:pierwszego to bym zaprosił Dode i bym ją zmacał :decayed: Gdzie to q***wa plastik macać! ale jaki duży plastik
Rekomendowane odpowiedzi