stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 finał: Brazylia- Niemcy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 przecież już masz, pokazywałeś mi ostatnio :gwizdanie: to miała być tajemnica ;( GHANA goń antylopę goń goń goń :decayed: STOP TO RACISM!!! :ranting1: nom stop stop niedobry mudżin z afryka :polew: no ja też jestem za Ghaną czarny koń (dosłownie )
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 23:01_________________________________________________ finał: Brazylia- Niemcy :gwizdanie: Niemcy dostaną po drodze...
Fifiński Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiecie może gdzie na szrocie dostane polifta b5 ? potrzebuje pare tajli a za paczki z allegro zapłace majątek ;d
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 23:01_________________________________________________ finał: Brazylia- Niemcy :gwizdanie: Niemcy dostaną po drodze... może od Argentyny, ale wątpię ( w sumie jest jeszcze ESP, ale narazie ch*uja grają)[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 23:03_________________________________________________ Nie wiecie może gdzie na szrocie dostane polifta b5 ? potrzebuje pare tajli a za paczki z allegro zapłace majątek ;d ja tam kupuje tylko w ASO
Grisza79 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Niemcy dostaną takie lanie od argentyny że łohoho.....
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiecie może gdzie na szrocie dostane polifta b5 ? potrzebuje pare tajli a za paczki z allegro zapłace majątek ;d jak znajdziesz to daj znac
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiecie może gdzie na szrocie dostane polifta b5 ? potrzebuje pare tajli a za paczki z allegro zapłace majątek ;d A co bo ja czekam na kilka części i jeszcze nie są wysłane więc możesz się dopisać..
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw....
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 23:01_________________________________________________ finał: Brazylia- Niemcy :gwizdanie: Niemcy dostaną po drodze... może od Argentyny, ale wątpię ( w sumie jest jeszcze ESP, ale narazie ch*uja grają) ARG objedzie GER a ESP może się rozkręci...
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... szczegolnie ze w kazdym meczu bramki strzelaja Polacy: Podolski i Klose
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 23:01_________________________________________________ finał: Brazylia- Niemcy :gwizdanie: Niemcy dostaną po drodze... może od Argentyny, ale wątpię ( w sumie jest jeszcze ESP, ale narazie ch*uja grają) ARG objedzie GER a ESP może się rozkręci... jja też stawiam na ARG od samego początku - ale przez spoty nie widziałem jeszcze ani jednego meczu z nimi :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także.....
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także..... gra szwajnstajger
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także..... Balack to GER?
Fifiński Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiecie może gdzie na szrocie dostane polifta b5 ? potrzebuje pare tajli a za paczki z allegro zapłace majątek ;d A co bo ja czekam na kilka części i jeszcze nie są wysłane więc możesz się dopisać.. Do polifta potrzebuje ramiona wycieraczek na przedwczoraj ;d
Rekomendowane odpowiedzi