Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także..... gra szwajnstajger po polsku szwagier
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiecie może gdzie na szrocie dostane polifta b5 ? potrzebuje pare tajli a za paczki z allegro zapłace majątek ;d A co bo ja czekam na kilka części i jeszcze nie są wysłane więc możesz się dopisać.. Do polifta potrzebuje ramiona wycieraczek na przedwczoraj ;d w najbliższe dni ma niepadać więc dasz radę
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiecie może gdzie na szrocie dostane polifta b5 ? potrzebuje pare tajli a za paczki z allegro zapłace majątek ;d A co bo ja czekam na kilka części i jeszcze nie są wysłane więc możesz się dopisać.. Do polifta potrzebuje ramiona wycieraczek na przedwczoraj ;d a to są inne do polifta?
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także..... gra szwajnstajger po polsku szwagier No i na to wychodzi, że sami Polacy tam grają...
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Balack to GER? tak, mama z etiopii a tatuś z grenlandii
Grisza79 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także..... Balack to GER? Niemiec pełną gębą !! ""Michael Ballack może mieć pochodzenie serbołużyckie"" wikipedia
Fifiński Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie wiecie może gdzie na szrocie dostane polifta b5 ? potrzebuje pare tajli a za paczki z allegro zapłace majątek ;d A co bo ja czekam na kilka części i jeszcze nie są wysłane więc możesz się dopisać.. Do polifta potrzebuje ramiona wycieraczek na przedwczoraj ;d a to są inne do polifta? No sa troche inne, miałem w łapie po i przed i sa inaczej wyginane ;p @stanley - dlatego nie jade jeszcze do aso tylko pisze na forum ;d
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także..... Balack to GER? Niemiec pełną gębą !! Hm...
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także..... Balack to GER? Niemiec pełną gębą !! jak h... :gwizdanie: :gwizdanie:"Michael Ballack (ur. 26 września 1976 w Görlitz) – niemiecki piłkarz, grający na pozycji rozgrywającego. Michael Ballack może mieć pochodzenie serbołużyckie; informacja taka często powtarza się na stronach www Serbów łużyckich, niestety bez podawania źródeł, małą wskazówką może być to, iż nazwisko to, w polskiej pisowni Balak, w Polsce najczęściej występuje na pograniczu Łużyc Dolnych i Górnych, tj. w powiatach Żary, Żagań i pobliskiej Zielonej Górze[1], co poniekąd potwierdzają źródła niemieckie, według których serbskie nazwisko (sorbischer Name[2]) Ballack jest łużycką wersją imienia Baltazar[3]."
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Balack to GER? ""Michael Ballack może mieć pochodzenie serbołużyckie"" wikipedia "Michael Ballack (ur. 26 września 1976 w Görlitz) – niemiecki piłkarz, grający na pozycji rozgrywającego. Michael Ballack może mieć pochodzenie serbołużyckie; informacja taka często powtarza się na stronach www Serbów łużyckich, niestety bez podawania źródeł, małą wskazówką może być to, iż nazwisko to, w polskiej pisowni Balak, w Polsce najczęściej występuje na pograniczu Łużyc Dolnych i Górnych, tj. w powiatach Żary, Żagań i pobliskiej Zielonej Górze[1], co poniekąd potwierdzają źródła niemieckie, według których serbskie nazwisko (sorbischer Name[2]) Ballack jest łużycką wersją imienia Baltazar[3]." No właśnie tak mi się gdzieś obiło o uszy...
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 z wami tu trzeba zrobić porządek ....... :gwizdanie: Grisza, nie lubisz nazistów? :gwizdanie: chociaż to już w sumie nie Niemcy. Pownni nazywać się jakoś tak Wspólnota Państw.... NIE !! ale ich TAK...... :gwizdanie: Gra tam chociaż jeden niemiec ? Balac kontuzja także..... Balack to GER? Niemiec pełną gębą !! jak h... :gwizdanie: :gwizdanie:"Michael Ballack (ur. 26 września 1976 w Görlitz) – niemiecki piłkarz, grający na pozycji rozgrywającego. Michael Ballack może mieć pochodzenie serbołużyckie; informacja taka często powtarza się na stronach www Serbów łużyckich, niestety bez podawania źródeł, małą wskazówką może być to, iż nazwisko to, w polskiej pisowni Balak, w Polsce najczęściej występuje na pograniczu Łużyc Dolnych i Górnych, tj. w powiatach Żary, Żagań i pobliskiej Zielonej Górze[1], co poniekąd potwierdzają źródła niemieckie, według których serbskie nazwisko (sorbischer Name[2]) Ballack jest łużycką wersją imienia Baltazar[3]." czyli, że spłodził go jakiś pies :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 czyli, że spłodził go jakiś pies :gwizdanie: niezłe podsumowanie :polew: ja spadam panowie, do zas do zaś
Fifiński Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja spadam panowie, do zas @Krolu - to jak , da rade ?
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja też, trzymajcie się ziomale Wszyscy już lecą? Czy o co chodzi?
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ballack jest paskudny i ten szwajnsztajger
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja spadam panowie, do zas @Krolu - to jak , da rade ? szczerze - nie, myślałem, że to jakaś pierdółka... bo moje części idą listem a to na pewno się nie zmieści.. jak bo ty była jakaś wtyczka, kostka klamka itp. to by dało radę i nie było by problemu ...
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 czyli, że spłodził go jakiś pies :gwizdanie: jebłem :polew: :polew:też zmykam spać narkaa
Rekomendowane odpowiedzi