krolu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 zaraz ułożę plan i sie dostosujecie bo inazej się nie da chyba... a ja juz cześć wczoraj ustaliłem z kędziorem na gg
Kędzior Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 i już weekend [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 14:00_________________________________________________ :afro:
stanley Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie mialem wychodzić z roboty i chu*j, jeszcze muszę zostać
Kędzior Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 właśnie mialem wychodzić z roboty i chu*j, jeszcze muszę zostać trzeba się było uczyć to byś teraz nie musiał jebać :decayed:
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 siema chopy, ja przeglądałem ogłoszenia o pracę i znalazłem coś dla siebie jako przedstawiciel http://www.pracuj.pl/praca/przedstawiciel-handlowy-slaskie,oferta,1728833
Kędzior Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 siema chopy, ja przeglądałem ogłoszenia o pracę i znalazłem coś dla siebie jako przedstawiciel http://www.pracuj.pl/praca/przedstawiciel-handlowy-slaskie,oferta,1728833 a masz doświadczenie w tej branży??? :polew: ciekawe jak byś kreował dobry wizerunek firmy
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 siema chopy, ja przeglądałem ogłoszenia o pracę i znalazłem coś dla siebie jako przedstawiciel http://www.pracuj.pl/praca/przedstawiciel-handlowy-slaskie,oferta,1728833 a masz doświadczenie w tej branży??? :polew: ciekawe jak byś kreował dobry wizerunek firmy doświadczenie mam - spoty z Wami a co kreowania wizerunku firmy myślę że z B5 przesiadłbym się na jakiegoś warchlaka i na warchlaku do klientów bym jeździł :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 a co kreowania wizerunku firmy myślę że z B5 przesiadłbym się na jakiegoś warchlaka i na warchlaku do klientów bym jeździł :polew: :polew: to w sumie by wystarczyło jak byś przychodził na piechote
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 a co kreowania wizerunku firmy myślę że z B5 przesiadłbym się na jakiegoś warchlaka i na warchlaku do klientów bym jeździł :polew: :polew: to w sumie by wystarczyło jak byś przychodził na piechote za godzinkę mecz
krolu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 a co kreowania wizerunku firmy myślę że z B5 przesiadłbym się na jakiegoś warchlaka i na warchlaku do klientów bym jeździł :polew: :polew: to w sumie by wystarczyło jak byś przychodził na piechote za godzinkę mecz no :kox: potem t. potem spot potem spiż a potem fiu fiu :kox: :kox:
Grisza79 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Siema Panowie, Ale mam dzisiaj zryty dzień
keżor Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 potem t. potem spot potem spiż a potem dni otwarte WST, potem woda , potem siata , potem barki i triceps , potem spać i potem kamień
Grisza79 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 potem t. potem spot potem spiż a potem dni otwarte WST, potem woda , potem siata , potem barki i triceps , potem spać i potem kamień Spróbuj sobie triceps z bicepsem jechać, poważnie pisze
Miszka82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 potem t. potem spot potem spiż a potem dni otwarte WST, potem woda , potem siata , potem barki i triceps , potem spać i potem kamień Spróbuj sobie triceps z bicepsem jechać, poważnie pisze no znam dobre ćwiczenie
Grisza79 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 bice robie dziś z klatą Klata + plecy, Biceps + triceps, bary + kaptury + przedramie. Tyle w temacie
Rekomendowane odpowiedzi