stanley Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Bulczas, w tym twoim podpisie powinno być "klubowiczów" a nie "klubowiczy"
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 dzisiaj "kumpel " z roboty żeni się. Nawet flaszki nie postawił, niech chu*jowi prąd o 22 wyłączą widocznie po postawił bo nie ma się z czego cieszyć :polew:
stanley Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 dzisiaj "kumpel " z roboty żeni się. Nawet flaszki nie postawił, niech chu*jowi prąd o 22 wyłączą A to ciul mało powiedziane.... [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 11:11_________________________________________________ dzisiaj "kumpel " z roboty żeni się. Nawet flaszki nie postawił, niech chu*jowi prąd o 22 wyłączą widocznie po postawił bo nie ma się z czego cieszyć :polew: jakbys ją widział to byś wolał zostać giejem
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 jakbys ją widział to byś wolał zostać giejem to co się dziwisz że chłopak flaszki nie postawił ale np mógł zaproponować uchlanie z rozpaczy zawsze jest okazja [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 11:13_________________________________________________jak ktoś ma to niech bierze piłke w razie czego ja szukam pompkii
stanley Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 jakbys ją widział to byś wolał zostać giejem to co się dziwisz że chłopak flaszki nie postawił ale np mógł zaproponować uchlanie z rozpaczy zawsze jest okazja on nie pije alko przez to pisałem, że mógłby tylko postawić
Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Chyba podjadę do Ciebie Kędzior jak coś to zaczekajcie chwilę
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 i pompka jest weźcie pilke jambulabi hehehe będziemy niezle serwy robic [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 11:16_________________________________________________ Chyba podjadę do Ciebie Kędzior jak coś to zaczekajcie chwilę wyrobi się?? cud
A4 Mario Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Dla tych co pozostali i się grzeją w domach..... taki mały lajcik... Ania Sool - Diss na Awers
Kanar Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 damn it Panowie coś mi sie dzieje z telefonem i wszystkie rozmowy mi przekierowuje do Dimana :blink:
A-rek Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 damn it Panowie coś mi sie dzieje z telefonem i wszystkie rozmowy mi przekierowuje do Dimana :blink: jesli masz duzo kolezanek to zazdroszcze Dimanowi a tak na powaznie nie znam sie na fonach tak jak Mario ale wydaje mi sie, ze masz wlaczone przekazywanie rozmow i wybrany jest nr od Dimana. poswiec troche czasu i wylacz przekazy
A-rek Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no i "niemcy" prowadzą :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 16:35_________________________________________________widziales jak niemcy ladnie ich zlapali na spalonym
stanley Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no i "niemcy" prowadzą :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 16:35_________________________________________________widziales jak niemcy ladnie ich zlapali na spalonym zobaczymy co warta jest ta argentina
Grisza79 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no i "niemcy" prowadzą :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 16:35_________________________________________________widziales jak niemcy ladnie ich zlapali na spalonym zobaczymy co warta jest ta argentina ;( Jak narazie Argentyna nic a nic nie gra........
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 gratyki bleloczka to chyba drugi twój pierwszy, wcześniej kubek Hitlerjugend napierdalają
stanley Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 niemiecki audiwalec przejechał po argentynie Aż Andrea Merkel skacze po trybunach
Rekomendowane odpowiedzi