Kędzior Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Na to czekałem żeby podniosła... dorezamy to w paincie hahaa :polew: gibam narka
OKO Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 08:21_________________________________________________http://www.youtube.com/watch#!v=z87GfoDzffs&a=l6iZY3bnLa4&playnext_from=ML&playnext=3 :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 dobry z rana z rana :gwizdanie: 11:52
Adrenalina Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 a ja się nie przywitam i uj dzisiaj chyba do wieczora tak będziecie tymi kapeluszami machać
Pucek Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 a ja się nie przywitam i uj dzisiaj chyba do wieczora tak będziecie tymi kapeluszami machać zero kultury :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 a ja się nie przywitam i uj dzisiaj chyba do wieczora tak będziecie tymi kapeluszami machać zaero kultury, wstyd mi za Ciebie
Seski Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 a ja się nie przywitam i uj dzisiaj chyba do wieczora tak będziecie tymi kapeluszami machać :hi: :hi: :hi: :hi: :siema: :siema: :siema: :bry: :bry: :bry: :bry: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Adrenalina Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 a ja się nie przywitam i uj dzisiaj chyba do wieczora tak będziecie tymi kapeluszami machać zaero kultury, wstyd mi za Ciebie Seski nadrobił za mnie i jeszcze za paru innych
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kto podskoczy kuraka mi usmażyć? dobrze, że nie konia :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kto podskoczy kuraka mi usmażyć? dobrze, że nie konia :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi