stanley Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kto podskoczy kuraka mi usmażyć? kabareciarz :gwizdanie:
gregory Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 :hi: Tu masz Arek odpowiedź: Uploaded with ImageShack.us Były fajne plany, ale pieniądze na ich realizację trzeba było na coś innego przeznaczyć, a szkoda żeby taki cukiereczek stał pod gołym niebem pół roku, rok... nawet nie wiem ile w sumie. Więc lepiej było oddać w dobre ręce. Szkoda tylko tego szukania, bo na serio cięęężko było dorwać taki egzemplarz. Kamil Mogłeś postawić gdzieś i odłożyć na późniejszy czas. Są auta co budują się kilka lat z przerwami :gwizdanie: To jedyna słuszna buda Mk I WM 2010 Hot Argentina Fan brakowało tylko żeby bluzkę do góry podniosła wszystkim O tym samym pomyślałem przez ułamek sekundy oglądając to Ale za ten ułamek sekundy przyszła myśl, że to przeca NIEREALNE kto podskoczy kuraka mi usmażyć? A co bozia rączek nie dała Dobrze, że nie napisałeś "kto podskoczy mnie po plecach podrapać"
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 z wieczora leszczu To dopiero wieczór leszcze. a Ty
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 wieczorem siema wszystkich wywiało, choć ja ostatnio też czasu nie mam..........ale to dobrze spamu nie trzeba gonić
Bulczas Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 wieczorem siema wszystkich wywiało, choć ja ostatnio też czasu nie mam..........ale to dobrze spamu nie trzeba gonić A potem jak jebnie w zimę to się nie ogarniemy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 ale to forum c**jowe [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:22_________________________________________________napisałem c h u j o w e a wyszło c**jowe
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 ale to forum ciulowe [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:22_________________________________________________napisałem c h u j o w e a wyszło ciulowe to rzeczywiście musi być c**jowe
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 ale to forum ciulowe [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:22_________________________________________________napisałem c h u j o w e a wyszło ciulowe to rzeczywiście musi być ciulowe c**jnia [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:24_________________________________________________c**jato [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:24_________________________________________________c**jowo
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 kedzior napraw gadu gadu bo muszę cie pojechać a nie chce na ogólnym
Rekomendowane odpowiedzi