keżor Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :drool: :drool: :drool: Ja biore czarnule w lewym górnym rogu, reszta mnie nie interesuje dzielcie się jak chcecie A tak apropo gdzie dzisiaj spot? żebym was szukać później nie musiał :gwizdanie: Przyjedź na czas to nie będziesz musiał. P.S. One wszystkie takie niewinne... :gwizdanie: Akjam przecież każda z nich ma k**estwo wypisane na twarzy niewinne :polew: No i właśnie o takiej niewinności myślę... aha wsensie : niewinność
Pucek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 olac karbon :kox: :jerk: :jerk: j**nięta poducha [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 14:12_________________________________________________dziś będzie mała niespodziewajka na spocie , jak będzie Pucek to sie spuści nie będzie mnie Gracjan eSą albo jakieś wyjebane b2 :gwizdanie: :polew: Keżor miał na myśli super laski w bikini ale widać, że inne rzeczy Cię kręcą bardziej ile to można myśleć o laskach :gwizdanie: liczy się fun, a dobra fura to właśnie fun
Miszka82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 olac karbon :kox: :jerk: :jerk: j**nięta poducha [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 14:12_________________________________________________dziś będzie mała niespodziewajka na spocie , jak będzie Pucek to sie spuści nie będzie mnie I znowu będzie czekał kilka lat z erekcją... :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 14:19_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :drool: :drool: :drool: Ja biore czarnule w lewym górnym rogu, reszta mnie nie interesuje dzielcie się jak chcecie A tak apropo gdzie dzisiaj spot? żebym was szukać później nie musiał :gwizdanie: Przyjedź na czas to nie będziesz musiał. P.S. One wszystkie takie niewinne... :gwizdanie: Akjam przecież każda z nich ma k**estwo wypisane na twarzy niewinne :polew: No i właśnie o takiej niewinności myślę... aha wsensie : niewinność aj noł men dżast dołking :>
akjam Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :drool: :drool: :drool: Ja biore czarnule w lewym górnym rogu, reszta mnie nie interesuje dzielcie się jak chcecie A tak apropo gdzie dzisiaj spot? żebym was szukać później nie musiał :gwizdanie: Przyjedź na czas to nie będziesz musiał. P.S. One wszystkie takie niewinne... :gwizdanie: Akjam przecież każda z nich ma k**estwo wypisane na twarzy niewinne :polew: No i właśnie o takiej niewinności myślę... aha wsensie : niewinność Keżor Miszka teraz zrozumiał?
Miszka82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 znaczy się dżołking [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 14:21_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :drool: :drool: :drool: Ja biore czarnule w lewym górnym rogu, reszta mnie nie interesuje dzielcie się jak chcecie A tak apropo gdzie dzisiaj spot? żebym was szukać później nie musiał :gwizdanie: Przyjedź na czas to nie będziesz musiał. P.S. One wszystkie takie niewinne... :gwizdanie: Akjam przecież każda z nich ma k**estwo wypisane na twarzy niewinne :polew: No i właśnie o takiej niewinności myślę... aha wsensie : niewinność Keżor Miszka teraz zrozumiał? lepiej późno niż wcale
Miszka82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 poza tym ja mówię wprost a Wy owijacie w bawełnę
Pucek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 poza tym ja mówię wprost a Wy owijacie w bawełnę to napisz wprost czy jesteś gejem czy pedałem
talib1990 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 ja też mam niespodzianke... może dzisiaj ją pokaże na spocie
Adrenalina Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 siema napaleńcy siema cycu wieczorem wrzucę filmik z Zatoru :gwizdanie:
keżor Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 wieczorem wrzucę filmik z Zatoru :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 14:29_________________________________________________ ja też mam niespodzianke... może dzisiaj ją pokaże na spocie Twoja to nie jest niespodzianka , bo wszyscy o niej wiedzą już od dawna
Adrenalina Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 wieczorem wrzucę filmik z Zatoru :gwizdanie: już się tak nie napalaj główną rolę i tak tam gra ... wódka :polew:
keżor Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 myślałem , że erotyczna scena pod prysznicem
Adrenalina Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 myślałem , że erotyczna scena pod prysznicem tą scenę zostawiam w swojej prywatnej kolekcji
Miszka82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 poza tym ja mówię wprost a Wy owijacie w bawełnę to napisz wprost czy jesteś gejem czy pedałem wy***rdalaj
Adrenalina Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 poza tym ja mówię wprost a Wy owijacie w bawełnę to napisz wprost czy jesteś gejem czy pedałem wy***rdalaj
krolu Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Ej Panowie to co dziś ze spotem bo jak będzie na słońcu to może być średnio... :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Ej Panowie to co dziś ze spotem bo jak będzie na słońcu to może być średnio... :gwizdanie: :gwizdanie: parking podziemny
Rekomendowane odpowiedzi