Miszka82 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 jutro zaś trasa trzeba się zawijać na białą salę :gwizdanie: jaka trasa ? W-wa
stanley Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 do poniedzałku dziewczyny no cze cze no to idz juz
Miszka82 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 do poniedzałku dziewczyny no cze cze no to idz juz jednak jeszcze posiedzę
mech15 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 chyba zaczne siętam też udzielać skro można pisać takie wywody mam dziwne wrażenie Kędzior, że filmy będziesz polecał tak jak mój kuzyn ostatnio: "Wejdź na redtuba, pierwsza strona, 2 kolumna, 4 rząd- dobry film" :decayed: :decayed:
krolu Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 chyba zaczne siętam też udzielać skro można pisać takie wywody mam dziwne wrażenie Kędzior, że filmy będziesz polecał tak jak mój kuzyn ostatnio: "Wejdź na redtuba, pierwsza strona, 2 kolumna, 4 rząd- dobry film" :decayed: :decayed: :polew: moim skromnym zdaniem - red tube jest przereklamowany :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Co tam alko? Idę na piwko. szybki chłopak, pojawił się i zniknął :gwizdanie: Przecież mówiłem, że idę na piwko.
Miszka82 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 chyba zaczne siętam też udzielać skro można pisać takie wywody mam dziwne wrażenie Kędzior, że filmy będziesz polecał tak jak mój kuzyn ostatnio: "Wejdź na redtuba, pierwsza strona, 2 kolumna, 4 rząd- dobry film" :decayed: :decayed: :polew: piszesz jakbyś był starym kumplem kędziora i znał go na wylot [br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 23:05_________________________________________________komar
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Też chyba lecę bo jakoś zmęczony jestem trochę...
krolu Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 problem prawie zlokalizowany, przepalony bezpiecznik w sterowniku silnika... po włożeniu nowego znów się przepala trzeba szukać zwarcia na pompie...
Rekomendowane odpowiedzi