Adrenalina Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a ja muszę jechać zaraz do Kato, dojadę chociaż ? czytaj : http://www.katowice.eu/artykuly/2764,268,utrudnienia-w-ruchu-w-zwiazku-z-3-etapem-tour-de-pologne.htm
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a ja muszę jechać zaraz do Kato, dojadę chociaż ? czytaj : http://www.katowice.eu/artykuly/2764,268,utrudnienia-w-ruchu-w-zwiazku-z-3-etapem-tour-de-pologne.htm senkju.... ale to i tak lajt ja muszę się dostać w okolice mojej byłej dzielni więc wszystko trasą machnę
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a ja muszę jechać zaraz do Kato, dojadę chociaż ? czytaj : http://www.katowice.eu/artykuly/2764,268,utrudnienia-w-ruchu-w-zwiazku-z-3-etapem-tour-de-pologne.htm senkju.... ale to i tak lajt ja muszę się dostać w okolice mojej byłej dzielni więc wszystko trasą machnę temacik ?
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a ja muszę jechać zaraz do Kato, dojadę chociaż ? czytaj : http://www.katowice.eu/artykuly/2764,268,utrudnienia-w-ruchu-w-zwiazku-z-3-etapem-tour-de-pologne.htm senkju.... ale to i tak lajt ja muszę się dostać w okolice mojej byłej dzielni więc wszystko trasą machnę temacik ? hehe może przy okazji
tolek85 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jak tam, jest spocik, albo rowerki utrudniaja na tyle dostęp, że dzisiaj jest odwołany? Ja i tak z A4 śmigam to nie powinno być problemu...
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a dzisiaj ma padać :gwizdanie: dobrze że nie mogę wpaść
Adam.S Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam jak nastroje przed spocikiem :>
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wvhDCYFesP0&feature=related od czasu do czasu lubię posłuchać klimatycznych kawałków, ten mi dzisiaj wpadł w ucho
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no to dziś mam wymówkę - nie jadę na spota bo utknę w korku - a tak na serio to zwyczajnie mi się nie chce może do 19 zmienię zdanie
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no to dziś mam wymówkę - nie jadę na spota bo utknę w korku - a tak na serio to zwyczajnie mi się nie chce może do 19 zmienię zdanie zaczął pracować i już po chopie :gwizdanie: BTW qr**, dobrze, że ten wyścig jest raz w roku, auto zostawiłem kawałek drogi od domu, a pod blokiem oświeciło mnie, że klucze do drzwi zostały w samochodzie :wallbash: ale chociaż popatrzyłem jak gejują na tych swoich kolarzówkach
Adrenalina Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no to dziś mam wymówkę - nie jadę na spota bo utknę w korku - a tak na serio to zwyczajnie mi się nie chce może do 19 zmienię zdanie pewno, nie idź, co będziesz stał kilka godzin na jakimś parkingu :gwizdanie: ehhhh, faktycznie się starzejesz
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no to dziś mam wymówkę - nie jadę na spota bo utknę w korku - a tak na serio to zwyczajnie mi się nie chce może do 19 zmienię zdanie pewno, nie idź, co będziesz stał kilka godzin na jakimś parkingu :gwizdanie: ehhhh, faktycznie się starzejesz zgadzam się
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no to dziś mam wymówkę - nie jadę na spota bo utknę w korku - a tak na serio to zwyczajnie mi się nie chce może do 19 zmienię zdanie pewno, nie idź, co będziesz stał kilka godzin na jakimś parkingu :gwizdanie: ehhhh, faktycznie się starzejesz zgadzam się poprostu dziadziejesz
Adrenalina Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no to dziś mam wymówkę - nie jadę na spota bo utknę w korku - a tak na serio to zwyczajnie mi się nie chce może do 19 zmienię zdanie pewno, nie idź, co będziesz stał kilka godzin na jakimś parkingu :gwizdanie: ehhhh, faktycznie się starzejesz zgadzam się poprostu dziadziejesz emeryci zabrać mu klubowicza !!! :polew:
diman Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 na spota sie zbierac a nie spamowac tu
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 zabrać mu klubowicza !!! dodam wiecej: zabrac mu moda!!!
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 na spota sie zbierac a nie spamowac tu ja czekam aż mnie wypuszczą z miasta [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 18:41_________________________________________________niech ich wszystkich zdyskwalifikują i replay
gregory Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no to dziś mam wymówkę - nie jadę na spota bo utknę w korku - a tak na serio to zwyczajnie mi się nie chce może do 19 zmienię zdanie pewno, nie idź, co będziesz stał kilka godzin na jakimś parkingu :gwizdanie: ehhhh, faktycznie się starzejesz To taka demonstracja, co staje się dla dorastającego mężczyzny naprawdę ważne. Najwyraźniej czuł się wcześniej uzależniony od spotów, więc teraz jak ma okazje chce przekornie pokazać, że jest na odwrót [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 19:11_________________________________________________ zabrać mu klubowicza !!! dodam wiecej: zabrac mu moda!!! To akurat chyba było szczere
Adrenalina Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no to dziś mam wymówkę - nie jadę na spota bo utknę w korku - a tak na serio to zwyczajnie mi się nie chce może do 19 zmienię zdanie pewno, nie idź, co będziesz stał kilka godzin na jakimś parkingu :gwizdanie: ehhhh, faktycznie się starzejesz To taka demonstracja, co staje się dla dorastającego mężczyzny naprawdę ważne. Najwyraźniej czuł się wcześniej uzależniony od spotów, więc teraz jak ma okazje chce przekornie pokazać, że jest na odwrót [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 19:11_________________________________________________ zabrać mu klubowicza !!! dodam wiecej: zabrac mu moda!!! To akurat chyba było szczere coś mi się wydaje że dzisiaj posypią się warny
Rekomendowane odpowiedzi