Kanar Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no powiem Ci że sie spociłem ostatnio na średnicówce jak przy 110 mnie podbiło na tym moście w strone katowic po łuku obok silesii prawie. Tył mnie zaczął wyprzedzać i wesołomi nie było.. na szczęście szybka kontra gaz w podłoge i sie wyciągnął czas będzie zainwestować niebawem w nowe :gwizdanie: Nie ma to jak dobry gwint chyba :gwizdanie: nom . ja tam zwalniam do 160 Nie testowałem jeszcze tego zakretu ale 120 i jade jakby nigdy nic ja robię każdy zakręt na średnicówce 180 - 200 łącznie z wlotem na wiadukcie do Kato przy Silesi to musisz mnie tam przewieźć :gwizdanie: chyba , że lecisz przez wszystkie pasy jak kubica to wtedy wierze to ja polece za Wami i to nagram
keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no powiem Ci że sie spociłem ostatnio na średnicówce jak przy 110 mnie podbiło na tym moście w strone katowic po łuku obok silesii prawie. Tył mnie zaczął wyprzedzać i wesołomi nie było.. na szczęście szybka kontra gaz w podłoge i sie wyciągnął czas będzie zainwestować niebawem w nowe :gwizdanie: Nie ma to jak dobry gwint chyba :gwizdanie: nom . ja tam zwalniam do 160 Nie testowałem jeszcze tego zakretu ale 120 i jade jakby nigdy nic ja robię każdy zakręt na średnicówce 180 - 200 łącznie z wlotem na wiadukcie do Kato przy Silesi bo MY mamy jedyny słuszny zawias lubie jeździć na niesłusznym zawiasie
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no powiem Ci że sie spociłem ostatnio na średnicówce jak przy 110 mnie podbiło na tym moście w strone katowic po łuku obok silesii prawie. Tył mnie zaczął wyprzedzać i wesołomi nie było.. na szczęście szybka kontra gaz w podłoge i sie wyciągnął czas będzie zainwestować niebawem w nowe :gwizdanie: Nie ma to jak dobry gwint chyba :gwizdanie: nom . ja tam zwalniam do 160 Nie testowałem jeszcze tego zakretu ale 120 i jade jakby nigdy nic ja robię każdy zakręt na średnicówce 180 - 200 łącznie z wlotem na wiadukcie do Kato przy Silesi jak twoja niepojdzie wiecej niz 150 :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no powiem Ci że sie spociłem ostatnio na średnicówce jak przy 110 mnie podbiło na tym moście w strone katowic po łuku obok silesii prawie. Tył mnie zaczął wyprzedzać i wesołomi nie było.. na szczęście szybka kontra gaz w podłoge i sie wyciągnął czas będzie zainwestować niebawem w nowe :gwizdanie: Nie ma to jak dobry gwint chyba :gwizdanie: nom . ja tam zwalniam do 160 Nie testowałem jeszcze tego zakretu ale 120 i jade jakby nigdy nic ja robię każdy zakręt na średnicówce 180 - 200 łącznie z wlotem na wiadukcie do Kato przy Silesi to musisz mnie tam przewieźć :gwizdanie: chyba , że lecisz przez wszystkie pasy jak kubica to wtedy wierze to ja polece za Wami i to nagram ale od zewnętrznej
Bulczas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja też bym chciał to zobaczyć :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no powiem Ci że sie spociłem ostatnio na średnicówce jak przy 110 mnie podbiło na tym moście w strone katowic po łuku obok silesii prawie. Tył mnie zaczął wyprzedzać i wesołomi nie było.. na szczęście szybka kontra gaz w podłoge i sie wyciągnął czas będzie zainwestować niebawem w nowe :gwizdanie: Nie ma to jak dobry gwint chyba :gwizdanie: nom . ja tam zwalniam do 160 Nie testowałem jeszcze tego zakretu ale 120 i jade jakby nigdy nic ja robię każdy zakręt na średnicówce 180 - 200 łącznie z wlotem na wiadukcie do Kato przy Silesi jak twoja niepojdzie wiecej niz 150 :polew: dziś leciałem 180 bez wysiłku, z ST do SK i nazot w niecałe 40 min [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:05_________________________________________________ Ja też bym chciał to zobaczyć :gwizdanie: tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD)
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) a prosiłem niepokazuj na forum mojej drugiej fury :angry:
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) stan niezle ci to wyszlo
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) a prosiłem niepokazuj na forum mojej drugiej fury :angry: twoja ma większy przelot, to jest moja
Bulczas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) stan niezle ci to wyszlo ma się smykałkę do rzemiosła
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) stan niezle ci to wyszlo ma się smykałkę do rzemiosła a jak
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 no powiem Ci że sie spociłem ostatnio na średnicówce jak przy 110 mnie podbiło na tym moście w strone katowic po łuku obok silesii prawie. Tył mnie zaczął wyprzedzać i wesołomi nie było.. na szczęście szybka kontra gaz w podłoge i sie wyciągnął czas będzie zainwestować niebawem w nowe :gwizdanie: Nie ma to jak dobry gwint chyba :gwizdanie: nom . ja tam zwalniam do 160 Nie testowałem jeszcze tego zakretu ale 120 i jade jakby nigdy nic ja robię każdy zakręt na średnicówce 180 - 200 łącznie z wlotem na wiadukcie do Kato przy Silesi Miszka!? Długo masz takie sny? dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) stan niezle ci to wyszlo ma się smykałkę do rzemiosła
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne blacharsko tylko przodem sie różnią 3 i 4 przerabiałem temat
Bulik Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) szkoda że komuś ,ciekawe co zmodzisz w swoim aucie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) szkoda że komuś ,ciekawe co zmodzisz w swoim aucie :gwizdanie: najczęściej modze lanie do baku ( sobie i kolegom )
Bulik Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) szkoda że komuś ,ciekawe co zmodzisz w swoim aucie :gwizdanie: najczęściej modze lanie do baku ( sobie i kolegom ) ty zboku :polew:
Rekomendowane odpowiedzi