Miszka82 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 roboty sie chyccie :bicz3: no ja właśnie szukam roboty :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 roboty sie chyccie :bicz3: no ja właśnie szukam roboty :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 11:13_________________________________________________za miesiąc zwolni się jedno w Mercedesie
Miszka82 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 roboty sie chyccie :bicz3: no ja właśnie szukam roboty :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 11:13_________________________________________________za miesiąc zwolni się jedno w Mercedesie nie w takim charakterze, to nie dla mnie
Adrenalina Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 roboty sie chyccie :bicz3: ja przez najbliższe dwa tygodnie nie zamierzam się chytać
Gość elvis80 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 witam, co tam słychać u koleżanek i kolegów? pozdro, co by nie było że tylko z problemami tutaj przychodzę...
keżor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 witam, co tam słychać u koleżanek i kolegów? pozdro, co by nie było że tylko z problemami tutaj przychodzę... , dobra gadaj co z autem znowu nie tak [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 15:57_________________________________________________ Nikt z kolegów, którzy dziś się wybierają pod GO Sporta nie ma VAGa? A może ktoś podrzuci jakiś adres sprawdzonego mechanika... Byłbym wdzięczny bo będę musiał podjechać ja mam vaga , ale nie mam kabla :gwizdanie:
krolu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Nikt z kolegów, którzy dziś się wybierają pod GO Sporta nie ma VAGa? A może ktoś podrzuci jakiś adres sprawdzonego mechanika... Byłbym wdzięczny bo będę musiał podjechać pozyjemy zobaczymy :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 a Ty Krolu się dziś wybierasz?
krolu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 a Ty Krolu się dziś wybierasz? pisze podanie o zgodę
Adrenalina Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 masz tu formularz.... może Ci się przydać
krolu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 masz tu formularz.... może Ci się przydać właśnie taki wypełniam
netoo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Nikt z kolegów, którzy dziś się wybierają pod GO Sporta nie ma VAGa? A może ktoś podrzuci jakiś adres sprawdzonego mechanika... Byłbym wdzięczny bo będę musiał podjechać Ja mam VAGa, ale dziś nie dam rady podjechać / PRACA ale jeśli coś potrzebujesz odezwij się na PW i podjedź do Czeladzi, nie masz daleko.
Maxito Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ide zamontować tabule :evil: :kox:
sowa20 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ja mam vaga , ale nie mam kabla Prawie połowa sukcesu. pozyjemy zobaczymy :gwizdanie: Jak na razie mam nadzieję, że uda się bez interwencji mechaników. Ja mam VAGa, ale dziś nie dam rady podjechać / PRACA ale jeśli coś potrzebujesz odezwij się na PW i podjedź do Czeladzi, nie masz daleko. Wielkie dzięki za info. Do czeladzi mam blisko to fakt, tylko że problem jest ze skrzynią i nie za bardzo wiem czy to jej na dobre wyjdzie :( Jutro znajomy ma podjechać i sprawdzić co się z nią dzieje, wolę poczekać. Mam nadzieję, że to nic poważnego bo tym samochodem niecałe 500km przejechałem dopiero.
gregory Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 dojebane :kox: tez sobie takie zrobię :kox: :kox: Na prawym przednim błotniku, będzie pasowało postaram się nie zapomnieć zabrać Twojej kurtki na spota no raczej .... chyba chciałaś napisać bardzo proszę nie drażnij się ze mną Ty lepiej uważaj bo Miszka cię jeszcze potraktuje z patyka :bicz3: jak te laski na plaży w Toksie Joke owcourse [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:23_________________________________________________ Mam nadzieję, że to nic poważnego bo tym samochodem niecałe 500km przejechałem dopiero. Oby to było tylko jakieś nieporozumienie elektroniki. Skrzynia szarpała wcześniej coś, czy płynnie jechała? Swego czasu mój Tiptronic powiedział papa i ewakuował się z tego świata.
Kędzior Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 siema niedawno co wróciłem z roboty więc nawet niedałem rady na spota podjechać 4km przekopem z buta :wallbash:
gregory Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 siema niedawno co wróciłem z roboty więc nawet niedałem rady na spota podjechać 4km przekopem z buta :wallbash: Myśl pozytywnie
Seski Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 no i czemu lajzy nie ma was w macu?
krolu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 no i czemu lajzy nie ma was w macu? bo somy w doma
Seski Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kedzior miękki ten wungiel że butem go kopiecie :]
Rekomendowane odpowiedzi