Adrenalina Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ...to ja się zwijam Panowie do stolycy zabawiajcie mi tu ładnie Stanleya co by się zbytnio nie nudził narka :*
stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ...to ja się zwijam Panowie do stolycy zabawiajcie mi tu ładnie Stanleya co by się zbytnio nie nudził narka :* nie będzie się nudził
keżor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie udało mi się wczoraj wpaść na spota trochę szkoda no lipa , a byłem swoim autem
Grisza79 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Stanley to teraz jak sam zostajesz....
Pucek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 chwila przerwy, zachciało mi się wymieniać sprzęgło i teraz mam, cały obolały i mega brudny a jeszcze nawet skrzyni nie wyciągnąłem Kędzior, kiedy montujesz gazior?
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 chwila przerwy, zachciało mi się wymieniać sprzęgło i teraz mam, cały obolały i mega brudny a jeszcze nawet skrzyni nie wyciągnąłem Kędzior, kiedy montujesz gazior? :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Miszka tak apropo dzięki za wczorajsze info odnośnie PAŁ Oj sypało się na Pszczyne
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Miszka tak apropo dzięki za wczorajsze info odnośnie PAŁ Oj sypało się na Pszczyne a proszę ja Ciebie bardzo widziałem dziś H4mm3ra w Żorach :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 15:54_________________________________________________heh i nie wiem w którym wątku o tym napisać czy BB czy Gliwickich - Widziany widziana [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 15:55_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-rs4-full-opcja-C13053279.html
keżor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a ja sie żegnam ide spać , a z rana jade w skały wracam w niedziele , także na klubowym wypadzie mnie nie będzie dogadajcie sie , może jeszcze da rade przenieśc na za tydzień chociaż Stanom chyba nei pasi za tydzien to tudno , raz może Keżora nie być 3mcie sie
stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a ja sie żegnam ide spać , a z rana jade w skały wracam w niedziele , także na klubowym wypadzie mnie nie będzie dogadajcie sie , może jeszcze da rade przenieśc na za tydzień chociaż Stanom chyba nei pasi za tydzien to tudno , raz może Keżora nie być 3mcie sie bądź jak Stalone, w Cliffhanger
Seski Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 a ja sie żegnam ide spać , a z rana jade w skały wracam w niedziele , także na klubowym wypadzie mnie nie będzie dogadajcie sie , może jeszcze da rade przenieśc na za tydzień chociaż Stanom chyba nei pasi za tydzien to tudno , raz może Keżora nie być 3mcie sie jak to może nie być NIE MOŻLIWE poza tym są dwa wypady 3mej się
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Co tam słychać :gwizdanie: stare k**wy nie chcą zdychać, a młode nie chcą dawać
Maxito Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Co tam słychać :gwizdanie: stare k**wy nie chcą zdychać, a młode nie chcą dawać ty zawsze taki niekulturalny, k**wa j**ana mać, byłeś :mysli: :polew: [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 19:00_________________________________________________W przedziale siedzi Polak, Czech, zakonnica i modelka. Pociag wjezdza do tunelu, jest zupelnie ciemno i cicho. Nagle slychac jak ktos dostaje w ryja. Pociąg wyjezdza z tunelu, Czech trzyma się za policzek. Zakonnica mysli : debil Czech zlapal modelke za kolano i dostal w ryja. Modelka mysli: debil Czech chcial mnie zlapac za kolano, pomylil się, złapał zakonnice i dostal w ryja. Czech mysli: cham Polak zlapal modelke za kolano, ona chciala go uderzyc, on się uchylil i ja dostalem w ryja. Polak mysli: ale ciul z tego Czecha. W nastepnym tunelu znowu mu pierd*lne.... :polew:
gregory Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 car wash - tuning - Braga 2010 :gwizdanie: :blink: 3:47
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ekipa wnosi dupną wersalkę na 10 piętro gdyż w bloku nie ma windy... jeden z robotników mówi: mam dwie wiadomości dobrą i złą... dobra jest taka, że jesteśmy na 8 piętrze....zła to taka, że to nie ta klatka :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 20:26_________________________________________________no i meczyk
Rekomendowane odpowiedzi