stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 spadam spać , gratki 2600 trzym sie pudzian
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a co tu się wyprawia ? ! tutaj? nie wiem "Ciociu Basiu" ale Ci dali status :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a co tu się wyprawia ? ! tutaj? nie wiem "Ciociu Basiu" ale Ci dali status :gwizdanie: starość nie radośc
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a co tu się wyprawia ? ! tutaj? nie wiem "Ciociu Basiu" ale Ci dali status :gwizdanie: starość nie radośc w sumie racja, szkoda tylko że dziadek Diman się z nami kąpał, a Ty nie chciałaś
Adrenalina Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a co tu się wyprawia ? ! tutaj? nie wiem "Ciociu Basiu" ale Ci dali status :gwizdanie: starość nie radośc w sumie racja, szkoda tylko że dziadek Diman się z nami kąpał, a Ty nie chciałaś ja i tak nie miałam wyjścia z reszta moje cycki już widzieliście :polew:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 00:10_________________________________________________ja spadam Panowie .... bo Stan chcial Wam posłać buziaczka na dobranoc
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 udanej zabawy w wojsko dzisiaj rozejm
keżor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 siema z rana z reszta moje cycki już widzieliście :polew: kto widział ten widział ;(
Kędzior Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 siemano i kolejna gleba na moto zaliczona hehehe :polew: :evil: :evil: nie no, Kędzior sam nie wie czego chce teraz już wiem co chce MOTOOOOOOO :evil: :evil:
seves Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 siemano i kolejna gleba na moto zaliczona hehehe :polew: :evil: :evil: heloł Kato hahahah to jak Ty to jedzisz proponuje pocwiczyc najpierw na kole znaczy na rowerze
Kędzior Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 siemano i kolejna gleba na moto zaliczona hehehe :polew: :evil: :evil: heloł Kato hahahah to jak Ty to jedzisz proponuje pocwiczyc najpierw na kole znaczy na rowerze niema czasu na zabawki, trza być twardym a nie miałkim ćwiczyliśmy pewien manewr z instruktorem, za pierwszym razem się udał a za drugim troszkę do niego za szybko podszedłem a raczej podjechałem :gwizdanie:
seves Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 siemano i kolejna gleba na moto zaliczona hehehe :polew: :evil: :evil: heloł Kato hahahah to jak Ty to jedzisz proponuje pocwiczyc najpierw na kole znaczy na rowerze niema czasu na zabawki, trza być twardym a nie miałkim ćwiczyliśmy pewien manewr z instruktorem, za pierwszym razem się udał a za drugim troszkę do niego za szybko podszedłem a raczej podjechałem :gwizdanie: a bo tam kurde zaczynasz na jakies popierdolce trzebabylo najpierw kupic cos szybszego pocwiczyc i potem sie na kurs zapisac na czym jezdzisz w ogole? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 08:47_________________________________________________ ćwiczyliśmy pewien manewr z instruktorem, za pierwszym razem się udał a za drugim troszkę do niego za szybko podszedłem a raczej podjechałem :gwizdanie: hmm no chyba ze juz stunta cwiczysz to nic dziwnego bo do tych manewrow trzeba miec w wiekszosci odpowiednia moc :evil:
akjam Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Cze wszystkim! Wpadłem na chwilę znowu. Co tam słychować? Ja powoli kończę urlopik i we wtorek już chyba będę.
Kędzior Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Cze wszystkim! Wpadłem na chwilę znowu. Co tam słychować? Ja powoli kończę urlopik i we wtorek już chyba będę. ty się weź do roboty Seves jeżdżę na hondzie cbf 250 także bez szału, a ćwiczenie było takie dość że tak powiem zwinne hehe
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zacząłem nadrabiać spam ale jednak to oleję.....no ja mam wolne już na dziś
Kędzior Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zacząłem nadrabiać spam ale jednak to oleję.....no ja mam wolne już na dziś spoko wczoraj była gadka nadrabiaj
Miszka82 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zacząłem nadrabiać spam ale jednak to oleję.....no ja mam wolne już na dziś spoko wczoraj była gadka nadrabiaj pier**lę Arek
Rekomendowane odpowiedzi