Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spadam spać , gratki 2600 :kox:

trzym sie pudzian :decayed:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co tu się wyprawia ? ! :kox:

Opublikowano

tutaj? nie wiem "Ciociu Basiu" :polew:

ale Ci dali status :gwizdanie:

Opublikowano

starość nie radośc :bag:

Opublikowano

w sumie racja, szkoda tylko że dziadek Diman się z nami kąpał, a Ty nie chciałaś :decayed:

Opublikowano

w sumie racja, szkoda tylko że dziadek Diman się z nami kąpał, a Ty nie chciałaś :decayed:

ja i tak nie miałam wyjścia :decayed:

z reszta moje cycki już widzieliście :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 00:10_________________________________________________ja spadam Panowie .... bo Stan chcial Wam posłać buziaczka na dobranoc :decayed:

Opublikowano

trzymta się szlachta :hi:

Opublikowano

udanej zabawy w wojsko :hi:

:decayed:

Opublikowano

udanej zabawy w wojsko :hi:

:decayed:

dzisiaj rozejm :decayed:

Opublikowano

siema z rana :hi:

z reszta moje cycki już widzieliście :polew: :polew:

kto widział ten widział ;(

:tongue4:

Opublikowano

siemano :hi:

i kolejna gleba na moto zaliczona hehehe :polew: :polew: :polew::evil: :evil: :evil: :evil:

nie no, Kędzior sam nie wie czego chce

teraz już wiem co chce :naughty: MOTOOOOOOO :evil: :evil: :evil: :evil:
Opublikowano

i kolejna gleba na moto zaliczona hehehe :polew: :polew: :polew::evil: :evil: :evil: :evil:

:hi: heloł Kato :)

hahahah to jak Ty to jedzisz :tongue4: proponuje pocwiczyc najpierw na kole :kox: znaczy na rowerze :naughty:

Opublikowano

hahahah to jak Ty to jedzisz :tongue4: proponuje pocwiczyc najpierw na kole :kox: znaczy na rowerze :naughty:

niema czasu na zabawki, trza być twardym a nie miałkim :decayed:

ćwiczyliśmy pewien manewr z instruktorem, za pierwszym razem się udał a za drugim troszkę do niego za szybko podszedłem a raczej podjechałem :gwizdanie:

Opublikowano

niema czasu na zabawki, trza być twardym a nie miałkim :decayed:

ćwiczyliśmy pewien manewr z instruktorem, za pierwszym razem się udał a za drugim troszkę do niego za szybko podszedłem a raczej podjechałem :gwizdanie:

a bo tam kurde zaczynasz na jakies popierdolce :tongue4: trzebabylo najpierw kupic cos szybszego pocwiczyc :naughty: i potem sie na kurs zapisac :)

na czym jezdzisz w ogole? [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 08:47_________________________________________________

hmm no chyba ze juz stunta cwiczysz :decayed: to nic dziwnego bo do tych manewrow trzeba miec w wiekszosci odpowiednia moc :evil: :evil: :evil:

Opublikowano
:hi: Cze wszystkim! Wpadłem na chwilę znowu. :tongue4: Co tam słychować? Ja powoli kończę urlopik i we wtorek już chyba będę. :wink4:
Opublikowano

:hi: Cze wszystkim! Wpadłem na chwilę znowu. :tongue4: Co tam słychować? Ja powoli kończę urlopik i we wtorek już chyba będę. :wink4:

ty się weź do roboty :tongue4:

Seves jeżdżę na hondzie cbf 250 także bez szału, a ćwiczenie było takie dość że tak powiem zwinne hehe

Opublikowano

:hi:

zacząłem nadrabiać spam ale jednak to oleję.....no ja mam wolne już na dziś :kox:

Opublikowano

zacząłem nadrabiać spam ale jednak to oleję.....no ja mam wolne już na dziś :kox:

spoko wczoraj była gadka nadrabiaj :decayed:
Opublikowano
Opublikowano

spoko wczoraj była gadka nadrabiaj :decayed:

pier**lę

Arek :hi: