diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji zobacz na allegro wiekszosc aukcji sa od miszki :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji myślę, że tańsza ta Turcja niż nad naszym morzem [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 10:44_________________________________________________ no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji zobacz na allegro wiekszosc aukcji sa od miszki :gwizdanie: zbieram na B6 :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji myślę, że tańsza ta Turcja niż nad naszym morzem [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 10:44_________________________________________________ no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji zobacz na allegro wiekszosc aukcji sa od miszki :gwizdanie: zbieram na B6 :gwizdanie: a ja na r8 wiec oddawaj moje lampy
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji myślę, że tańsza ta Turcja niż nad naszym morzem [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 10:44_________________________________________________ no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji zobacz na allegro wiekszosc aukcji sa od miszki :gwizdanie: zbieram na B6 :gwizdanie: No w to nie wątpie ale chciałem zobaczyć polskie morze bo dawno nie byłem i nie żałuje B6 to padło :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji myślę, że tańsza ta Turcja niż nad naszym morzem [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 10:44_________________________________________________ no wlasnie dlatego juz nic nie daje ale Ty i tak później nie pijesz :gwizdanie: pijesz nie pijesz profity sie naleza Już wiadomo czemu Miszka jedzie na wakacje do Turcji zobacz na allegro wiekszosc aukcji sa od miszki :gwizdanie: zbieram na B6 :gwizdanie: a ja na r8 wiec oddawaj moje lampy
Miszka82 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale mamy wyspiarską pogodę a na wyspach słońce świeci
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale mamy wyspiarską pogodę a na wyspach słońce świeci przecież u nas też świeci... tylko jest za chmurami
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Pogoda idealna na spota pod realem [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 11:09_________________________________________________Ok spadam panowie rezać kostkę i xenon bo się zdupił
A-rek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Bulczas cos dla ciebie http://moto.allegro.pl/bbs-felgi-aluminiowe-18-5x112-i1209207569.html
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Bulczas cos dla ciebie http://moto.allegro.pl/bbs-felgi-aluminiowe-18-5x112-i1209207569.html Widziałem je już wiszą jakiś czas. Jakby się moje sprzedały to biorę je od razu [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 11:25_________________________________________________A miałem kupca na moje wcześniejza 1700 i nie sprzedałem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Bulczas cos dla ciebie http://moto.allegro.pl/bbs-felgi-aluminiowe-18-5x112-i1209207569.html Widziałem je już wiszą jakiś czas. Jakby się moje sprzedały to biorę je od razu [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 11:25_________________________________________________A miałem kupca na moje wcześniejza 1700 i nie sprzedałem :gwizdanie: 1700 czego ?
keżor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 cze dziołchy chyba dziś będzie pod realem spot :gwizdanie:
Seski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 cze dziołchy chyba dziś będzie pod realem spot :gwizdanie: o ile parkingu nie zaleje
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 cze dziołchy chyba dziś będzie pod realem spot :gwizdanie: o ile parkingu nie zaleje weźcie grila
talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 siemka chłopaki co tam , ja właśnie wróciłem ze zbieżności obu osi... wyczaiłem kolesia w Sosnowcu który się tylko geometrią zajmuje, nawet 18" mu nie straszne :kox:
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Stan za***isty opis na gg [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 11:47_________________________________________________ siemka chłopaki co tam , ja właśnie wróciłem ze zbieżności obu osi... wyczaiłem kolesia w Sosnowcu który się tylko geometrią zajmuje, nawet 18" mu nie straszne :kox: Talib, może dzisiaj nie będę przywoził tego boxu, zanim go założe to będę miał 10 l wody w środku
talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 lajcik Stan jak masz go w Mysłowicach, zgadamy sie na któryś wieczór w nastepnym tygodniu i podjade , ja wyjeżdżam 9-tego w czwartek więc jest jeszcze troche czasu musze wymienic łączniki w tylniej osi... facet powiedział że o pomste do nieba wołają hehhee
Rekomendowane odpowiedzi