Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 czyli jak narazie moja tabelka była trafiona , poza Kanarem i mną(ja ma 225 ale specjalnie apisałem, że 125 bo byście wszyscy zrezygnowali z hamowni, hamy jedne :> ja uciekam do Tychów i jutro modze :naughty: moją chatę :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 stanley mowiłem że ci fura nieźle zapier**** :>[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 20:12_________________________________________________modz modz Miszka to będziesz miał więcej czasu na spoty i forum:P[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 20:14_________________________________________________hmmm tak sprawdziłem i mi mało wyszło Nm bo seria powinna miec 280Nm a mi wyszlo 244,5Nm czemu tak? moc większa niż seria a moment gorszy? dziwne coś
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 hamownia kosztował 46 zl :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 cześć Cipki co tam po hamowni ? ja pare minut temu dopiero wróciłem :gwizdanie: fajny spocik , nie ma co a auto było hamowane na poluzowanym wtrysku , także myśle że kuni i niutków jest ciut więcej z dokręconym Kędzior , mogłeś sie drugi raz shamować na normalnym filtrze
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 hmm nom w sumie mogłem nieprzemyslałem tego mogłeś podpowiedzieć wcześniej a nie teraz dalej mnei zastanawia ten spadek nm
adiklucze Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 glowa do gory, jeden ma za malo zeby drugi mogl miec wiecej ciekawe co by u mnie wyszlo
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 każdy coś miał nie tak z Nm... no to Stanley nie ma 370 tylko 400Nm
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 na fure stanleya można teraz mówic MONSTER hehehe
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 na fure stanleya można teraz mówic MONSTER hehehe i czar FMIC'a u mnie prysł ;( narezane jak w S4 Killer , a moc 156 kuniuf
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja Fmica zakładam nawet jak by mi miało odjąc 10 koni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: efekt wizualny mnie powala
bakuś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja Fmica zakładam nawet jak by mi miało odjąc 10 koni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: efekt wizualny mnie powala Podzielam zdanie.
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja Fmica zakładam nawet jak by mi miało odjąc 10 koni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: efekt wizualny mnie powala Podzielam zdanie. ja coś dziś usłyszałem o Tobie w tej sprawie i chyba będę mieć "romans"
Kanar Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 hahah no ja nic nie robie tylko allegro przeglądam już odkąd wróciłem do domu i myśle że od stycznia coś tam powalczymy z tą mocą
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 hehe to po nowym roku znowu grupowe hamowanko?
Kanar Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 nie no dajmy sobie nieco czasu.. zanim nazbieram kase na mody to myśle że minie pare miesięcy..
Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 jako że silniczki od Somesa mają zbyt długi trzpień i są nieco wielkie pytanie na dziś: http://allegro.pl/item841241833_silniczki_do_regulacji_swiatel_lamp_vw_audi.html podejdzie to do lamp depo black chytry w zasadzie to pytanie kieruje głównie do Rafała Hmm wyglądają ok ale w trochę zdjęcia nie pod tym kątem. Ja mam od Fabii. Poszukaj tu na miejscu czegoś
Kanar Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 a te z Fabii wkładałeś też w te lampy które ja mam?? bo fest mało miejsca tam jest
keżor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 a te z Fabii wkładałeś też w te lampy które ja mam?? bo fest mało miejsca tam jest musisz mi pokazać te slniczki , bo chyba kupiłeś silniczki do starych lamp,albo ja głupi jestem
Rekomendowane odpowiedzi