Kędzior Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wypiłem Paulanera :gwizdanie: nie wiem jak tym piwem ludzie mogą się zachwycać żubr najlepszy i cytrynówka ale się chyba złoje w ten weekend mam smaki jak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wypiłem Paulanera :gwizdanie: nie wiem jak tym piwem ludzie mogą się zachwycać żubr najlepszy i cytrynówka ale się chyba złoje w ten weekend mam smaki jak ... weekend jak weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wypiłem Paulanera :gwizdanie: nie wiem jak tym piwem ludzie mogą się zachwycać żubr najlepszy i cytrynówka ale się chyba złoje w ten weekend mam smaki jak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wypiłem Paulanera :gwizdanie: nie wiem jak tym piwem ludzie mogą się zachwycać żubr najlepszy i cytrynówka ale się chyba złoje w ten weekend mam smaki jak ... ja zacząłem już teraz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 :slina: pewnie teraz wszyscy głowy wykrzywiają co to za piczon? [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 21:50_________________________________________________http://piczon.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 co to za piczon? czy to ważne? :polew: [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 21:50_________________________________________________ http://piczon.pl/ haha wymiatasz wypinka klasyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 co to za piczon? czy to ważne? :polew: [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 21:50_________________________________________________ http://piczon.pl/ haha wymiatasz wypinka klasyczna ...no fajny kwiatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ...no fajny kwiatek rzadko spotykany... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ...no fajny kwiatek rzadko spotykany... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ...no fajny kwiatek rzadko spotykany... :gwizdanie: ale chciany :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 narka Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja wdupiam antybiotyki i nie mogę pić piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja wdupiam antybiotyki i nie mogę pić piwka a kto Ci zabroni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja wdupiam antybiotyki i nie mogę pić piwka a kto Ci zabroni ? a chciałbyś mieć mega banię po 1 piwku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja wdupiam antybiotyki i nie mogę pić piwka a kto Ci zabroni ? a chciałbyś mieć mega banię po 1 piwku? to w sobote otwierają pomarańcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja już po jednym piwku pod spożywczakiem zaraz spać mykam... p.s. stan to ciebie dziś widziałem ?? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja już po jednym piwku pod spożywczakiem jak żul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja już po jednym piwku pod spożywczakiem zaraz spać mykam... p.s. stan to ciebie dziś widziałem ?? :mysli: gdzie go widziałes? znowu pod sfinksem się kręcił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja już po jednym piwku pod spożywczakiem zaraz spać mykam... p.s. stan to ciebie dziś widziałem ?? :mysli: gdzie go widziałes? znowu pod sfinksem się kręcił? a Ty się nie interesuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi