Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 wiem że dobra, długo szukałem tytułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 wiem że dobra, długo szukałem tytułu trzeba było zapytać to bym ci powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Synki do przerwy Lech prowadzi z juwentusem ... uwaga uwaga 2:0 :kox: [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 19:45_________________________________________________nosz kurw 2:1 jednak o zesz kur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 że niby ten nasz, Polski lech? eee coś mi tu śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Synki do przerwy Lech prowadzi z juwentusem ... uwaga uwaga 2:0 :kox: [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 19:45_________________________________________________nosz kurw 2:1 jednak o zesz kur na czym oglądasz bo niemogę znajść [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 19:47_________________________________________________ że niby ten nasz, Polski lech? eee coś mi tu śmierdzi to prawda niestety [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 19:47_________________________________________________ZBUDUJĄ NOWY KRZYŻ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 na TV4 leci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 na TV4 leci.. danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 na TV4 leci.. tak jest na tv4 ale teraz przerwa hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 na TV4 leci.. tak jest na tv4 ale teraz przerwa hehe i się zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 na TV4 leci.. tak jest na tv4 ale teraz przerwa hehe i się zaczyna dawać mi tu relację co i jak się dzieje jest to ciekawe... a nie mam tv4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 no co zaraz Juve sprawi lejty Lechowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ej no może będzie ciekawie do końca :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ej no może będzie ciekawie do końca :gwizdanie: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 20:22_________________________________________________GOOOOLLLLLLLL DEL PIEROOOOOOuwielbiam go :thumbup: mój ulubiony piłkarz od dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Cze z wieczorka. Lech już dostaje w doope! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 i wszystko wróciło do normalności, przegrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 i wszystko wróciło do normalności, przegrywają No niestety masz racje Pucek! Ale pierwsza połowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 i wszystko wróciło do normalności, przegrywają hehehe wszystko jest na swoim miejscu"ale wszedł gracz z Konga Czibamba" :polew: :polew: nie niejestem rasistą :polew: o k**wa mhuehehe czibamba ale ma nazwiskooooo ahahaah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 i wszystko wróciło do normalności, przegrywają No niestety masz racje Pucek! Ale pierwsza połowa... żeby nie było, w ogóle nie interesuje mnie piłka nożna, kiedyś oglądałem i się interesowałem, ale te ciągłe przegrywanie... żenada teraz się z tego śmieje i tak już zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 teraz się z tego śmieje i tak już zostanie ja mam to samo ale w dodatku od czasu do czasu w piłkę zagram także sport sport i jeszcze raz sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 teraz się z tego śmieje i tak już zostanie ja mam to samo ale w dodatku od czasu do czasu w piłkę zagram także sport sport i jeszcze raz sport sam bym pograł, ale ten mój rocznik który grał, teraz siedzi u lasek albo w barze a ja, cichy chłopak, udzielam się na forum i ciężko pracuję :polew: a na poważnie, mieliśmy gdzieś iść pograć w piłę :gwizdanie: Kędzior, Ty i sport no to chluśniem bo uśniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi