Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 SD nie ma u nas takiej b6, przynajmniej póki co Ale ramki chyba ma Nasze? gdyby niemiał "naszych" ramek to by pewnie o to nei zapytali przestań już pić Akjam [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 21:57_________________________________________________
Pucek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tygodni wypiłem piwko, zimny strong wchodził jak woda :>
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 SD nie ma u nas takiej b6, przynajmniej póki co Ale ramki chyba ma Nasze? gdyby niemiał "naszych" ramek to by pewnie o to nei zapytali przestań już pić Akjam Oj tam, Oj tam... :polew: a ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tygodni wypiłem piwko, zimny strong wchodził jak woda :> Jak dwa tygodnie wytrzymałeś bez piwka?
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 antybiotyki musiałem No to rozumiem. :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 antybiotyki musiałem No to rozumiem. :polew: ja nie piję i żyje da się? da się!!
stanley Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 antybiotyki musiałem No to rozumiem. :polew: ja nie piję i żyje da się? da się!! miałem kiedyś kumpla z którym spijałem piwo po imprezie ;( [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 22:33_________________________________________________spadam w kimono
Pucek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 antybiotyki musiałem No to rozumiem. :polew: ja nie piję i żyje da się? da się!! musiał bym Cie nie znać
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 po robocie Coś taki zarobiony? Nie poznaje Cię! Będziesz na spocie czy robota? :gwizdanie: w ch***j roboty, na spota raczej nie dotrę a jeśli to to będzie cud :gwizdanie: ps. wczoraj się widziałem z ziomkiem, który pracuje w Holandii :gwizdanie: To wpadnij na tego spota... :gwizdanie: postaram się ale szanse są nikłe zostawię na za tydzień jak już się trochę odkuję mam nadzieję jutro cabrio moze wpadne na spota:) no i c**j
Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 antybiotyki musiałem No to rozumiem. :polew: ja nie piję i żyje da się? da się!! musiał bym Cie nie znać no co?? niepamiętam tego jak ostatni raz piłem antybiotyki musiałem No to rozumiem. :polew: ja nie piję i żyje da się? da się!! miałem kiedyś kumpla z którym spijałem piwo po imprezie ;( :gwizdanie: :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a wiecie kto spija po imprezie żule
Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a wiecie kto spija po imprezie żule ty pier**lisz głupoty
Pucek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a wiecie kto spija po imprezie żule ty pier**lisz głupoty no co Ty :>
Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a wiecie kto spija po imprezie żule ty pier**lisz głupoty no co Ty :> hehe następnym razem dobrze przemyśl to co napiszesz:P
Pucek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a wiecie kto spija po imprezie żule ty pier**lisz głupoty no co Ty :> hehe następnym razem dobrze przemyśl to co napiszesz:P grozisz mi?
Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a wiecie kto spija po imprezie żule ty pier**lisz głupoty no co Ty :> hehe następnym razem dobrze przemyśl to co napiszesz:P grozisz mi? ostrzegam :polew:
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Co tam warjoty? Będzie jakaś ustawka? :naughty: :polew:
Pucek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 aaa i weź mi nie posyłaj tych lasek na gg [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 22:57_________________________________________________ Co tam warjoty? Będzie jakaś ustawka? :naughty: :polew: tak górnicy vs. Ci z air portu
Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 aaa i weź mi nie posyłaj tych lasek na gg [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 22:57_________________________________________________ Co tam warjoty? Będzie jakaś ustawka? :naughty: :polew: tak górnicy vs. Ci z air portu ja wezmę kilof ty Pucek załatw trochę materiału wybuchowego :gwizdanie:a co nadgarstki cię już bolą? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi