Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 ja już dzisiaj po spocie miałem zamiar podzwonić za tymi laskami na kawalerskie, ale nie kupiłem sobie piwka i jakoś tak nie mam nastroju a ja już po robocie, właśnie wciągam zimnego kasztelanka :kox:
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 ja już dzisiaj po spocie miałem zamiar podzwonić za tymi laskami na kawalerskie, ale nie kupiłem sobie piwka i jakoś tak nie mam nastroju hehehehehehe ja bym tam chętnie za nimi podzwonił [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 20:56_________________________________________________jak tam Pucek pierwsza dniówa?
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 ja już dzisiaj po spocie miałem zamiar podzwonić za tymi laskami na kawalerskie, ale nie kupiłem sobie piwka i jakoś tak nie mam nastroju hehehehehehe ja bym tam chętnie za nimi podzwonił [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 20:56_________________________________________________jak tam Pucek pierwsza dniówa? gorzej niż beznadziejnie, chyba się zwolnię :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 ja już dzisiaj po spocie miałem zamiar podzwonić za tymi laskami na kawalerskie, ale nie kupiłem sobie piwka i jakoś tak nie mam nastroju hehehehehehe ja bym tam chętnie za nimi podzwonił [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 20:56_________________________________________________jak tam Pucek pierwsza dniówa? gorzej niż beznadziejnie, chyba się zwolnię :gwizdanie: :polew: a mówiłem ciągnij do końca tyg
diman Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 siemano to i ja sie przywitam po robocie tym razem z gorzowa :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 siemano to i ja sie przywitam po robocie tym razem z gorzowa :gwizdanie: huhu dalekoooo
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 ja już dzisiaj po spocie miałem zamiar podzwonić za tymi laskami na kawalerskie, ale nie kupiłem sobie piwka i jakoś tak nie mam nastroju hehehehehehe ja bym tam chętnie za nimi podzwonił [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 20:56_________________________________________________jak tam Pucek pierwsza dniówa? gorzej niż beznadziejnie, chyba się zwolnię :gwizdanie: :polew: a mówiłem ciągnij do końca tyg chyba się rozleniwiłem :> nie no, dam radę, byle do soboty
diman Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra
stanley Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra nic, tylko piwko
diman Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra nic, tylko piwko no stary wiesz mi ze nic mi wiecej nie pozostalo
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra nic, tylko piwko no stary wiesz mi ze nic mi wiecej nie pozostalo jest jeszcze jedna opcja :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 dzięki za spota. Spadam coś wszamać i nyny.
stanley Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 dzięki za spota. Spadam coś wszamać i nyny. no i szerokości jutro
diman Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra nic, tylko piwko no stary wiesz mi ze nic mi wiecej nie pozostalo jest jeszcze jedna opcja :gwizdanie: kedzior zdradź no biegusiem co to za opcja
stanley Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra nic, tylko piwko no stary wiesz mi ze nic mi wiecej nie pozostalo jest jeszcze jedna opcja :gwizdanie: kedzior zdradź no biegusiem co to za opcja Kędzior przy 150 robi zmianę ręki
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra nic, tylko piwko no stary wiesz mi ze nic mi wiecej nie pozostalo jest jeszcze jedna opcja :gwizdanie: kedzior zdradź no biegusiem co to za opcja domyśl się
diman Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra nic, tylko piwko no stary wiesz mi ze nic mi wiecej nie pozostalo jest jeszcze jedna opcja :gwizdanie: kedzior zdradź no biegusiem co to za opcja domyśl się ja jestem wierny mojej ukochanej :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 byle do piatku bo tu ocipieje z nudow nie ma co po robocie robic masakra nic, tylko piwko no stary wiesz mi ze nic mi wiecej nie pozostalo jest jeszcze jedna opcja :gwizdanie: kedzior zdradź no biegusiem co to za opcja domyśl się ja jestem wierny mojej ukochanej :gwizdanie: czyli komu ? żonie ? nigdy nie myl tych dwóch pojęć
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Arturze, chyba Ci się coś w cytacie pomyliło
Rekomendowane odpowiedzi