diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no nie ma ja jutro muszę potańczyć, jakiś plan? to ty jutro nie świętujesz? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmm u mnie odpada, posesja rozkopana i pokój mały u mnie tez bo mieszkanie male i dziecko w drodze spokoj musi miec
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no nie ma ja jutro muszę potańczyć, jakiś plan? to ty jutro nie świętujesz? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmm u mnie odpada, posesja rozkopana i pokój mały ej jak bym kędzior słyszał :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no nie ma ja jutro muszę potańczyć, jakiś plan? to ty jutro nie świętujesz? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmm u mnie odpada, posesja rozkopana i pokój mały u mnie tez bo mieszkanie male i dziecko w drodze spokoj musi miec no to się zaczęło :gwizdanie:
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no i u mnie też nie chyba, że pod spożywczakiem :kox: ekipa jest spoko i mamy darmowe wifi więc jaka muza z komóry tez się zorganizuje... a i są chętne panny :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 no nie ma ja jutro muszę potańczyć, jakiś plan? to ty jutro nie świętujesz? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmm u mnie odpada, posesja rozkopana i pokój mały u mnie tez bo mieszkanie male i dziecko w drodze spokoj musi miec no to się zaczęło :gwizdanie: no co kobita nie daje rady ale ja jestem jak zawsze gotow i sprawny wiec na fikoly
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a miała być jutro ta pomarańcza nie jutro tam nie wejdziemy
diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a miała być jutro ta pomarańcza krolu ma wejściówki ale nas nie zaprasza wiec sie narzucac nie bedziemy
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 aż tyle ludzi? :gwizdanie: a jutro tam miała być eska...[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 23:05_________________________________________________to lipa :gwizdanie:
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a miała być jutro ta pomarańcza krolu ma wejściówki ale nas nie zaprasza wiec sie narzucac nie bedziemy wejściówki nie dotyczą sobót :disgust:
diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a miała być jutro ta pomarańcza krolu ma wejściówki ale nas nie zaprasza wiec sie narzucac nie bedziemy wejściówki nie dotyczą sobót :disgust: no to cza isc dzisiaj
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a miała być jutro ta pomarańcza krolu ma wejściówki ale nas nie zaprasza wiec sie narzucac nie bedziemy wejściówki nie dotyczą sobót :disgust: ale bezsens :gwizdanie: to niech się pałują ja na dzisiaj jestem chętny ale prowadzić nie mogę
diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a miała być jutro ta pomarańcza krolu ma wejściówki ale nas nie zaprasza wiec sie narzucac nie bedziemy wejściówki nie dotyczą sobót :disgust: ale bezsens :gwizdanie: to niech się pałują ja na dzisiaj jestem chętny ale prowadzić nie mogę a co znowu bierzesz silne srodki :gwizdanie:
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 k**wa to się szybko decydujcie bo spać chce iść :polew:
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a miała być jutro ta pomarańcza krolu ma wejściówki ale nas nie zaprasza wiec sie narzucac nie bedziemy wejściówki nie dotyczą sobót :disgust: ale bezsens :gwizdanie: to niech się pałują ja na dzisiaj jestem chętny ale prowadzić nie mogę kasztelan Ci ręce związał ?
diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ku***a to się szybko decydujcie bo spać chce iść :polew: to idz
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 nie, wypiłem 3 kasztelanki http://www.youtube.com/watch?v=YEUw0AqgZ_c już mnie nosi, jutro muszę gdzieś potańczyć
krolu Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ku***a to się szybko decydujcie bo spać chce iść :polew: to idz to nara
diman Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ku***a to się szybko decydujcie bo spać chce iść :polew: to idz to nara no to pa
stanley Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ku***a to się szybko decydujcie bo spać chce iść :polew: to idz to nara do zoba, ziom
Rekomendowane odpowiedzi