Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Miszka kiedy ostatnio wątrobe sprawdzales Pierwsze trzeba ją mieć :gwizdanie: a pierdolnąć Ci hehe prawda w oczy kole? :polew: widzę że tobie też będę musiał za***ać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Miszka kiedy ostatnio wątrobe sprawdzales Pierwsze trzeba ją mieć :gwizdanie: a pierdolnąć Ci hehe prawda w oczy kole? :polew: widzę że tobie też będę musiał za***ać nie strasz nie strasz bo się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ale jestem najebany [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ale jestem najebany [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________ no jak zwykle z innymi to chlejesz ale żeby tak zaprosić znajomych z a4 to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Miszka kiedy ostatnio wątrobe sprawdzales Pierwsze trzeba ją mieć :gwizdanie: a pierdolnąć Ci cóż za furia alkoholowa :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 11:58_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ale jestem najebany [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________ no jak zwykle z innymi to chlejesz ale żeby tak zaprosić znajomych z a4 to nie to był spontan i poza chatą więc gdzie zaprosić [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 12:02_________________________________________________ Miszka kiedy ostatnio wątrobe sprawdzales Pierwsze trzeba ją mieć :gwizdanie: a pierdolnąć Ci cóż za furia alkoholowa :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 11:58_________________________________________________ tobie też jabnąć ? Siema Oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 cóż za furia alkoholowa :gwizdanie: u ochlapusów to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 widzę, że trzeba tutaj niektórych do pionu ustawić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ale jestem najebany [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 11:55_________________________________________________ no jak zwykle z innymi to chlejesz ale żeby tak zaprosić znajomych z a4 to nie :baseball: To cały Miszka tobie też jabnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 widzę, że trzeba tutaj niektórych do pionu ustawić :gwizdanie: też tak uważam - pier**li się niektórym we łbach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 spadam na luft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 widze Miszka pogrom tu siejesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Miszka kiedy ostatnio wątrobe sprawdzales Pierwsze trzeba ją mieć :gwizdanie: a pierdolnąć Ci hehe prawda w oczy kole? :polew: widzę że tobie też będę musiał za***ać Oj kole kole... Widze że Cię siła rozpiera, po alkoholu każdy cfaniakuje.... :gwizdanie: Oj chyba będe Cię musiał ustawić na spocie !! :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 widze Miszka pogrom tu siejesz :gwizdanie: a co kurna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 spadam na luft nom ja też Robert M feat Nicco - Dance Hall Track (OFFICIAL MUSIC VIDEO) (HD) =)[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 12:25_________________________________________________Kaliber 44 - To czyni mnie innym od was wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 a ja juz luftu zazylem furka umyta wiec weekend czas zaczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Kaliber 44 - To czyni mnie innym od was wszystkich :thumbup: dawno nie słuchałem k44 :good: gdzieś powinienem mieć ori kaseciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ja tam wolę to Kaliber 44 -nasze mózgi wypełnione są marią +(teledysk) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 z rana P.S. Miszka nie pij tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 siema ziomki [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 13:33_________________________________________________ http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=22440 przec**je chata jak moja ;] nalać do basenu troche wody i też by można coś takiego porobić to co Kędzior piszesz sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi