Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 to ja mam znowu kwity jedyna którą potrafi wyrwać kędzior taaaa.... wykorzystuje do końca, a potem porzuca nie płacąc nawet za przyjemność dokładnie ale tak robią prawdziwi mężczyźni :gwizdanie: dobrze że są jeszcze romantycy krótka piłka z takimi :polew: jedna flaszka więcej i byście widzieli co by się działo :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 noo pewnie by się działo chociaż i tak już na nas wszyscy patrzyli
Pucek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 dobrej nocki Panowie słabiaki :gwizdanie: poszli spać :> to wyśpijcie się [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:55_________________________________________________Ps. Teraz będę podrywał d*py na jeże
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 to ja mam znowu kwity jedyna którą potrafi wyrwać kędzior taaaa.... wykorzystuje do końca, a potem porzuca nie płacąc nawet za przyjemność dokładnie ale tak robią prawdziwi mężczyźni :gwizdanie: dobrze że są jeszcze romantycy krótka piłka z takimi :polew: jedna flaszka więcej i byście widzieli co by się działo :gwizdanie: No po następnej to już byś dzwonił do lekarza po L4 [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:56_________________________________________________ Ps. Teraz będę podrywał d*py na jeże Jeże mają branie
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 dobrej nocki Panowie słabiaki :gwizdanie: poszli spać :> to wyśpijcie się [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:55_________________________________________________Ps. Teraz będę podrywał d*py na jeże jeżyki :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 muszę się jutro zainteresować tymi jeżami, może w końcu coś wyrwę
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 muszę się jutro zainteresować tymi jeżami, może w końcu coś wyrwę tylko pamiętaj że muszą być pęknięte :polew:
Pucek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 muszę się jutro zainteresować tymi jeżami, może w końcu coś wyrwę tylko pamiętaj że muszą być pęknięte :polew: ? a Ty gagatku, miałeś już spać eeeeeee sorry, musiałeś odwiedzić zbiornik
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 muszę się jutro zainteresować tymi jeżami, może w końcu coś wyrwę tylko pamiętaj że muszą być pęknięte :polew: ? a Ty gagatku, miałeś już spać eeeeeee sorry, musiałeś odwiedzić zbiornik hehe konto vip zobowiązuje :polew:
Pucek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no tak, nie ma to jak VIP wyślij mi zaproszenie na pw
akjam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Kędzior drzemnął się na klawiaturce i teraz jak nowy! :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Kędzior drzemnął się na klawiaturce i teraz jak nowy! :polew: :polew: najlepsze jest to, że pożyczył od matki kasę na grilla, a zamiast kiełbasy kupił 4 piwa
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Kędzior drzemnął się na klawiaturce i teraz jak nowy! :polew: :polew: najlepsze jest to, że pożyczył od matki kasę na grilla, a zamiast kiełbasy kupił 4 piwa co zrobić dieta :decayed: Kędzior drzemnął się na klawiaturce i teraz jak nowy! :polew: :polew: no ba teraz to jak monter jestem, chyba pójdę jutro na 16 :polew: albo na 21 :polew: albo na 1.30 :polew:
akjam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Kędzior drzemnął się na klawiaturce i teraz jak nowy! :polew: :polew: najlepsze jest to, że pożyczył od matki kasę na grilla, a zamiast kiełbasy kupił 4 piwa co zrobić dieta :decayed: Kędzior drzemnął się na klawiaturce i teraz jak nowy! :polew: :polew: no ba teraz to jak monter jestem, chyba pójdę jutro na 16 :polew: albo na 21 :polew: albo na 1.30 :polew: Albo nie idź wcale! :polew: :polew:
akjam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Kędzior, ja bym nie szedł :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Kędzior, ja bym nie szedł przecież mam jeszcze całe 3 dni urlopu
A4 Mario Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Siema chopaki mienczaki... :tongue4:
Pucek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Siema chopaki mienczaki... :tongue4: ? brałeś coś? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi