Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Taki zamiennik z allegro?? no a myślisz po co ja dawałem 300 zł za kawałek rurki z flanszami? żeby przy sprzedaży wykręcić to i przykręcić katalizator, nikt nie musi wiedzieć że w aucie było grzebane a ten kawałek rurki pogonię za tyle samo :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Taki zamiennik z allegro?? no a myślisz po co ja dawałem 300 zł za kawałek rurki z flanszami? żeby przy sprzedaży wykręcić to i przykręcić katalizator, nikt nie musi wiedzieć że w aucie było grzebane a ten kawałek rurki pogonię za tyle samo :gwizdanie: No to i tak teraz tego nie zrobię ;(
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 poczekaj, zrobisz to przed samym programem
Bulczas Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 poczekaj, zrobisz to przed samym programem Czyli za 5 lat :polew:
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 poczekaj, zrobisz to przed samym programem Czyli za 5 lat :polew: to sprzedaj brd lecę do roboty :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 poczekaj, zrobisz to przed samym programem Czyli za 5 lat :polew: to sprzedaj brd lecę do roboty :gwizdanie: I postawię auto do garażu Miłego spania
Miszka82 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Adres: woj. śląskie 40-107 Katowice, Dębowa 50 Tel.: 032 254 53 86 Fax: 032 254 53 86 Bulczas ja tego mogę polecić [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 12:43_________________________________________________a no i po robocie
Grisza79 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 :hi: szlachta... Postaram się dzisiaj wpaść na spota, ale do wieczora jeszcze czas, także wszystko się może zdarzyć
Miszka82 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 a ja nie wiem czy będę na spocie,
Seski Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ku***a mechanicy to patałachy Zawiozłem auto na wycięcie katalizatora. Gość mówi spoko jak zrobimy będziemy dzwonić. Po 30 minutach telefon i gość mówi no proszę przyjść, ale mamy mały problem. Poszedłem a u h*ja zrobione. Gość mówi ja myślałem że to auto jest z przed 2000 roku. A ja mówie no to jest 1997. Gość zamilkł powiedział że zrobi mi to za 150zł bo jest dużo roboty. A byłem parę dni wcześniej z wyciągnietą rurą całą to powiedział że musi być na aucie :wallbash: Może zna ktoś jakiś warsztat co mi wytnie w końcu ten katalizator :gwizdanie: spróbuj tam koło mnie może gość jest w miarę konkretny chyba... a w ogóle czemu sam tego nie zrobisz?
keżor Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 siema, jak co to na arch. wnętrz są same za***iste suki i jeden koleś :gwizdanie: na arch i urb . jest 21/36 lasek tak z 10 jest powyżej średniej myśle , że miło mi minie czas na studiowaniu a co do spota to ja będe dziś , wyjątkowo
akjam Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 To kto dziś jeszcze będzie? Może pod GoSportem bo fajna pogoda... :gwizdanie:
seves Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja nie dam dzis rady niestety , udanego spoooota
krolu Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 a ja nie wiem czy będę na spocie, Miszka ty stary geju nie denerwuj mnie nawet :kox: wpadaj z browarami i Wszystkiego najlepszego :drunk: :drunk: życzę Ci, żeby wymyślili sposób jak uturbić ADR-a i żeby Twoja kobita zaczęła Cię słuchać a nie na odwrót :naughty:
Bulczas Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Najlepszego Miszka i czekamy na browary
stanley Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Miszka, Ty stary rowezrze najlepszego Wpadnij do Magro, to pochytam Ci jakieś wozidło na testy: proponuję nowego Tourana - duży rodzinny wóz- Ty już chyba myślisz o potomkach, więc dla Ciebie jak znalazł
akjam Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 NaJlEpSzEgO MiSzkA!!! :drunk: :drunk: :drunk:
Rekomendowane odpowiedzi