Adrenalina Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:39_________________________________________________ Ekipa co tam nowego? piątek
stanley Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: tak szybko?
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub
Seski Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj...
miron78 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=162990.0
OKO Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... albo bierz to b7 co miron wrzucił na zimę a latem będziesz śmigał b5.
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... Wiertła to już dawno były w ruchu i to kobaltowe i ni h*ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 15:07_________________________________________________ chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... albo bierz to b7 co miron wrzucił na zimę a latem będziesz śmigał b5. Spoko tylko najpierw udam się do Miszki po kartę kredytową
Seski Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... Wiertła to już dawno były w ruchu i to kobaltowe i ni h*ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 15:07_________________________________________________ chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... albo bierz to b7 co miron wrzucił na zimę a latem będziesz śmigał b5. Spoko tylko najpierw udam się do Miszki po kartę kredytową to rozpierdziel felgę
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... Wiertła to już dawno były w ruchu i to kobaltowe i ni h*ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 15:07_________________________________________________ chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... albo bierz to b7 co miron wrzucił na zimę a latem będziesz śmigał b5. Spoko tylko najpierw udam się do Miszki po kartę kredytową to rozpierdziel felgę To sam rozpierdziel i kup mi takie felgi :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... Wiertła to już dawno były w ruchu i to kobaltowe i ni h*ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 15:07_________________________________________________ chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... albo bierz to b7 co miron wrzucił na zimę a latem będziesz śmigał b5. Spoko tylko najpierw udam się do Miszki po kartę kredytową to rozpierdziel felgę To sam rozpierdziel i kup mi takie felgi :gwizdanie: a tam panikujesz... dawaj...
OKO Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 WEEEEEEEEEEAKENDDDDDDDD CZAS ZACZĄĆ :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
OKO Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... Wiertła to już dawno były w ruchu i to kobaltowe i ni h*ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 15:07_________________________________________________ chyba będę pierwszym, który założy setup zimowy :gwizdanie: A ja chyba w ogóle nie założe bo nikt nie umie odkręcić tych ujowych śrub no to wiertara i dobre wiertła w ruch i działaj... albo bierz to b7 co miron wrzucił na zimę a latem będziesz śmigał b5. Spoko tylko najpierw udam się do Miszki po kartę kredytową to rozpierdziel felgę To sam rozpierdziel i kup mi takie felgi :gwizdanie: a tam panikujesz... dawaj... i tak są tandetne tnij nie żałuj
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 weźcie się za robotę Odezwał się pracoholik :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 weźcie się za robotę w poniedziałek ...
Rekomendowane odpowiedzi