OKO Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 chodźmy kajś a gdzie proponujesz ja na razie muszę jechać na DG :gwizdanie: ale za jakieś 2, 3h mogę się gdzieś stawić[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:58_________________________________________________znikam
stanley Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ujeżdzany dzisiaj w robocie ale nie wciskałem w podłogę, bo miał chyba ze 2 litry wachy w baku
talib1990 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 siemka, ja wlasnie wrociłem zza kielc
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ujeżdzany dzisiaj w robocie ale nie wciskałem w podłogę, bo miał chyba ze 2 litry wachy w baku trza było dolać
stanley Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ujeżdzany dzisiaj w robocie ale nie wciskałem w podłogę, bo miał chyba ze 2 litry wachy w baku trza było dolać wolałem nie, to auto to dzikus jak nie wiem w serii 241 KM, ile tam było to nie mam pojęcia
keżor Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 ujeżdzany dzisiaj w robocie ale nie wciskałem w podłogę, bo miał chyba ze 2 litry wachy w baku trza było dolać wolałem nie, to auto to dzikus jak nie wiem w serii 241 KM, ile tam było to nie mam pojęcia czemu ja takich na mieście nie spotykam same pierdoły jeżdżą i nie ma z kim sie pogonić :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ujeżdzany dzisiaj w robocie ale nie wciskałem w podłogę, bo miał chyba ze 2 litry wachy w baku trza było dolać wolałem nie, to auto to dzikus jak nie wiem w serii 241 KM, ile tam było to nie mam pojęcia stan moze to była jedyna okazja
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nie ma z kim sie pogonić :gwizdanie: od pon do piatku tychy-sosnowiec godz 18 lub 19 zapraszam
viktor098 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ujeżdzany dzisiaj w robocie ale nie wciskałem w podłogę, bo miał chyba ze 2 litry wachy w baku trza było dolać wolałem nie, to auto to dzikus jak nie wiem w serii 241 KM, ile tam było to nie mam pojęcia czemu ja takich na mieście nie spotykam same pierdoły jeżdżą i nie ma z kim sie pogonić :gwizdanie: i muslisz ze dol bys rada
keżor Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 nie ma z kim sie pogonić :gwizdanie: od pon do piatku tychy-sosnowiec godz 18 lub 19 zapraszam tak jak zaleje Twoją na pół z Tobą chyba
stanley Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nie ma z kim sie pogonić :gwizdanie: od pon do piatku tychy-sosnowiec godz 18 lub 19 zapraszam a kto tam jeździ ?
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nie ma z kim sie pogonić :gwizdanie: od pon do piatku tychy-sosnowiec godz 18 lub 19 zapraszam tak jak zaleje Twoją na pół z Tobą chyba niepeniaj:P hehe psssyyt zubrzyk moja krew hehe oj Stasiu Stasiu hehe ale bym się ... :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:07_________________________________________________ nie ma z kim sie pogonić :gwizdanie: od pon do piatku tychy-sosnowiec godz 18 lub 19 zapraszam a kto tam jeździ ? ja
stanley Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 do tej cycatej ? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:08_________________________________________________czy z roboty ? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 do tej cycatej ? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:08_________________________________________________czy z roboty ? :gwizdanie: ta "cycata" to już stare dzieje;/z roboty
keżor Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-_VS3qO3SuE&feature=player_embedded#! :polew: :polew: Kędzior dzwoń , czy założysz gaz do swojej [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:10_________________________________________________Automatic Lego Transmission using a Fly-Wheel (Ugly Prototype 1)
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-_VS3qO3SuE&feature=player_embedded#! :polew: :polew: Kędzior dzwoń ' date=' czy założysz gaz do swojej [/quote'] wiesz o czym mówię dziękuję o uznanie hahahaha
Rekomendowane odpowiedzi