keżor Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Ja już 3 okocim psssyt to przestań już pić , to będziesz kierowcą jadymy do pszczyny
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Ja już 3 okocim psssyt to przestań już pić , to będziesz kierowcą jadymy do pszczyny no spoko o 5 rano mogę prowadzić :polew:
keżor Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Ja już 3 okocim psssyt to przestań już pić , to będziesz kierowcą jadymy do pszczyny no spoko o 5 rano mogę prowadzić :polew: jakbym Cie nie znał to bym uwierzył w tą 5tą
diman Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dobry i po robocie i 5-cio godzinnej trasie z sierpca no i miszka wiadomosc dla ciebie to nie moją fure miron wstawil bo moja ma relingi i nie jest tak slabo wyposażona :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:58_________________________________________________a ja jeszcze trzezwy jestem
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Ja już 3 okocim psssyt to przestań już pić , to będziesz kierowcą jadymy do pszczyny no spoko o 5 rano mogę prowadzić :polew: jakbym Cie nie znał to bym uwierzył w tą 5tą Za bardzo rwie na BRD i już się nie da tak za***rdalać jak na AWX-ie
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Ja już 3 okocim psssyt to przestań już pić , to będziesz kierowcą jadymy do pszczyny ta teraz :polew: :polew: no i miszka wiadomosc dla ciebie to nie moją fure miron wstawil bo moja ma relingi i nie jest tak slabo wyposażona :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:58_________________________________________________a ja jeszcze trzezwy jestem pozatym ty nie słuchasz biebera :polew: Dimek to do dzieła
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 kędzior słyszałem że jutro przyjeżdżasz po mnie i jadę na gokarty sącząc browara :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Ja już 3 okocim psssyt to przestań już pić , to będziesz kierowcą jadymy do pszczyny no spoko o 5 rano mogę prowadzić :polew: jakbym Cie nie znał to bym uwierzył w tą 5tą Za bardzo rwie na BRD i już się nie da tak zasuwać jak na AWX-ie jeszcze z 2browary i bedzie płynnie wszystko chodzilo hehe kędzior słyszałem że jutro przyjeżdżasz po mnie i jadę na gokarty sącząc browara :polew: to żeś teraz doj**ał :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 kędzior słyszałem że jutro przyjeżdżasz po mnie i jadę na gokarty sącząc browara :polew: to żeś teraz doj**ał :polew: :polew: Ja Ci tyle razy tyłek woziłem to mógłbyś się raz poświęcić dla sprawy
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a ja dzisiaj nie piję łajzy koniec, bo wpadnę w alkoholizm
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a ja dzisiaj nie piję łajzy koniec, bo wpadnę w alkoholizm ciota :polew:
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a ja dzisiaj nie piję łajzy koniec, bo wpadnę w alkoholizm ciota :polew: osz Ty skubańcu
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 No do mnie kolega już jedzie z zapasem browarów bo mi się kończą
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Gigi D' Agostino: Blablabla Ale kotleta żeś wynalazł
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 No do mnie kolega już jedzie z zapasem browarów bo mi się kończą hehe ja jeszcze parę zubrzykow mam hehe
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Gigi D' Agostino: Blablabla Ale kotleta żeś wynalazł stary hicior ooo kurna to było też na czasie Gigi D'Agostino - 1 2 3 Super (Ft Albertino)
stanley Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Ja już 3 okocim psssyt to przestań już pić , to będziesz kierowcą jadymy do pszczyny no spoko o 5 rano mogę prowadzić :polew: jakbym Cie nie znał to bym uwierzył w tą 5tą Za bardzo rwie na BRD i już się nie da tak zasuwać jak na AWX-ie nie przejumuj się, nie załaduje Ci więcej jak 1,525 bara [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:15_________________________________________________Pucek, Ty miałeś wtedy chyba 13 lat :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Arturze, nie fikaj na pewno byłem młody
Bulczas Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Arturze, nie fikaj na pewno byłem młody Wieczorek starych hitów już kiedyś był [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:17_________________________________________________ :szukaj: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi