Grisza79 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 :hi: Mnie choróbstwo zaatakowało L4 do końca tygodnia Jak nie urok to.........
seves Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 :hi: Mnie choróbstwo zaatakowało L4 do końca tygodnia Jak nie urok to......... ostro teraz atakuje , 3maj sie Grisza i szybkiego wyleczenia cze lachony
keżor Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 cze lachony co tam chudy ? ahhh , wkońcu moge to do kogoś powiedzieć :polew:
seves Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 cze lachony co tam chudy ? ahhh , wkońcu moge to do kogoś powiedzieć :polew: a co brakowalo Ci tego :> Grubas sie odezwal :polew:
Grisza79 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 :hi: Mnie choróbstwo zaatakowało L4 do końca tygodnia Jak nie urok to......... ostro teraz atakuje , 3maj sie Grisza i szybkiego wyleczenia Dziękować, dziękować.... 38,5 gorączki
akjam Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 z rana Akjam powiedz mi.. masz zmieniare w swoim? a bedziesz na spocie? :gwizdanie: bo wiesz co jakby to nie byl problem chetnie bym podejrzal jak ja masz podlaczona... bo nie mialem w sumie nigdy z nia problemu (byla fabrycznie z radiem) a teraz podlaczylismy ja i jest non stop na niej zasilanie a poza tym swiszczy i szuszczy mi jak z plytki slucham :hi: Mnie choróbstwo zaatakowało L4 do końca tygodnia Jak nie urok to......... Grisza chcesz się wykręcić od spota?
seves Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 zbieram sie pomalu bo musze jeszcze pare spraw po drodze zalatwic Akjam z gory dzieki
akjam Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 zbieram sie pomalu bo musze jeszcze pare spraw po drodze zalatwic Akjam z gory dzieki Si ja lejter...
Grisza79 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 z rana Akjam powiedz mi.. masz zmieniare w swoim? a bedziesz na spocie? :gwizdanie: bo wiesz co jakby to nie byl problem chetnie bym podejrzal jak ja masz podlaczona... bo nie mialem w sumie nigdy z nia problemu (byla fabrycznie z radiem) a teraz podlaczylismy ja i jest non stop na niej zasilanie a poza tym swiszczy i szuszczy mi jak z plytki slucham :hi: Mnie choróbstwo zaatakowało L4 do końca tygodnia Jak nie urok to......... Grisza chcesz się wykręcić od spota? Akjam Zawsze możecie przyjechac do mnie na spota .... :gwizdanie: Ide bo mi głowe rozsadzi.....
akjam Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 z rana Akjam powiedz mi.. masz zmieniare w swoim? a bedziesz na spocie? :gwizdanie: bo wiesz co jakby to nie byl problem chetnie bym podejrzal jak ja masz podlaczona... bo nie mialem w sumie nigdy z nia problemu (byla fabrycznie z radiem) a teraz podlaczylismy ja i jest non stop na niej zasilanie a poza tym swiszczy i szuszczy mi jak z plytki slucham :hi: Mnie choróbstwo zaatakowało L4 do końca tygodnia Jak nie urok to......... Grisza chcesz się wykręcić od spota? Akjam Zawsze możecie przyjechac do mnie na spota .... :gwizdanie: Ide bo mi głowe rozsadzi..... Napij się czegoś... P.S. Nie wiem czy byś na prawde tego chciał...
tolek85 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 chopoki mocie klucze, żeby odkręcić kierownica na spocie? ten dupny torx, czy co to jest, i klucze, żeby odkręcić obudowa kolumny kier? Bo mom nowo taśma, i chciołbych spróbować czy mi multi zadziało. Jak jest możliwość, to prosza o zabranie gratów
Bulczas Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 chopoki mocie klucze, żeby odkręcić kierownica na spocie? ten dupny torx, czy co to jest, i klucze, żeby odkręcić obudowa kolumny kier? Bo mom nowo taśma, i chciołbych spróbować czy mi multi zadziało. Jak jest możliwość, to prosza o zabranie gratów Jaki duży ten torx jest potrzebny??
talib1990 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 nareszcie w domu !! mielismy na robocie wycieg gazu na bloku, ale lokatorzy spierdalali z bloku hehehe spot mam rozumiec pod Go Sportem?
tolek85 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 kurde, nie mom pojęcia taki dość... jak nie, to olać sprawę, nawiedzę siemiana, on ma cały sprzęt do audika
Bulczas Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 nareszcie w domu !! mielismy na robocie wycieg gazu na bloku, ale lokatorzy spierdalali z bloku hehehe spot mam rozumiec pod Go Sportem? Pod realem chyba bo pizga :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 nareszcie w domu !! mielismy na robocie wycieg gazu na bloku, ale lokatorzy spierdalali z bloku hehehe spot mam rozumiec pod Go Sportem? Pod realem chyba bo pizga :gwizdanie: też tak mysle ale w 1 poscie pisze ze jednak go sport
Bulczas Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 nareszcie w domu !! mielismy na robocie wycieg gazu na bloku, ale lokatorzy spierdalali z bloku hehehe spot mam rozumiec pod Go Sportem? Pod realem chyba bo pizga :gwizdanie: też tak mysle ale w 1 poscie pisze ze jednak go sport Przecież Keżor to edytuje raz na rok
Miszka82 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 mnie nie będzie, jeszcze roboty nie skończyłem bawcie się dobrze
talib1990 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 wiec parking na dole:) ide pod prysznic i jade
Rekomendowane odpowiedzi