akjam Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Co tam z wieczorka? P.S. Ale ma q***wa płomienie... Masz już zawias? Springi... No właśnie, ma ktoś czas, narzędzia i ochotę pomóż mi wymienić sprężyny? Kumpel to chce sprzedać? on gorzej jak baba, za nisko i za twardo, a cały czas się zastanawia a jesteś chętny na to 1BV ? No zobaczę jak będzie na tych springach. No chciałem jutro ale nie wiem czy dam radę bo się q***wa źle czuję! to jak założysz to się karnę z Tobą
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 kiedyś kupię sobie takiego jako drugi samochód http://www.sls-amg-special.com/com/en
Miszka82 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No chciałem jutro ale nie wiem czy dam radę bo się q***wa źle czuję! to jak założysz to się karnę z Tobą BTW ma ktoś u nas B5 z samymi springami ok -30mm ? Stan ? chcę zobaczyć jak tym się jeździ :gwizdanie: Zakładaj i nie pękaj różne opinie są nt -30mm na seryjnym zawiasie sam już nie wiem
akjam Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No chciałem jutro ale nie wiem czy dam radę bo się q***wa źle czuję! to jak założysz to się karnę z Tobą BTW ma ktoś u nas B5 z samymi springami ok -30mm ? Stan ? chcę zobaczyć jak tym się jeździ :gwizdanie: Zakładaj i nie pękaj różne opinie są nt -30mm na seryjnym zawiasie sam już nie wiem MAJKI jeździ już ponad półtora roku...
Miszka82 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No chciałem jutro ale nie wiem czy dam radę bo się q***wa źle czuję! to jak założysz to się karnę z Tobą BTW ma ktoś u nas B5 z samymi springami ok -30mm ? Stan ? chcę zobaczyć jak tym się jeździ :gwizdanie: Zakładaj i nie pękaj różne opinie są nt -30mm na seryjnym zawiasie sam już nie wiem MAJKI jeździ już ponad półtora roku... no wiem a chyba ma nawet -35mm z tego co kojarzę jak mówił
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No chciałem jutro ale nie wiem czy dam radę bo się q***wa źle czuję! to jak założysz to się karnę z Tobą BTW ma ktoś u nas B5 z samymi springami ok -30mm ? Stan ? chcę zobaczyć jak tym się jeździ :gwizdanie: Zakładaj i nie pękaj różne opinie są nt -30mm na seryjnym zawiasie sam już nie wiem musisz sie liczyć z tym, że docelowo musisz założyc amory z mniejszym skokiem ( takie jak w 1BE)
akjam Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No chciałem jutro ale nie wiem czy dam radę bo się q***wa źle czuję! to jak założysz to się karnę z Tobą BTW ma ktoś u nas B5 z samymi springami ok -30mm ? Stan ? chcę zobaczyć jak tym się jeździ :gwizdanie: Zakładaj i nie pękaj różne opinie są nt -30mm na seryjnym zawiasie sam już nie wiem MAJKI jeździ już ponad półtora roku... no wiem a chyba ma nawet -35mm z tego co kojarzę jak mówił Dokładnie!
Miszka82 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ?
Bulczas Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No chciałem jutro ale nie wiem czy dam radę bo się q***wa źle czuję! to jak założysz to się karnę z Tobą BTW ma ktoś u nas B5 z samymi springami ok -30mm ? Stan ? chcę zobaczyć jak tym się jeździ :gwizdanie: Zakładaj i nie pękaj różne opinie są nt -30mm na seryjnym zawiasie sam już nie wiem musisz sie liczyć z tym, że docelowo musisz założyc amory z mniejszym skokiem ( takie jak w 1BE) Polać mu Chociaż kolega jeździ na zwykłych i nie narzeka [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 22:36_________________________________________________ amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ? -30mm
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ? najmniej czy najwiecej do -30 spokojnie pojezdzisz na ori
Bulczas Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ? najmniej czy najwiecej do -30 spokojnie pojezdzisz na ori Dokładnie [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 22:37_________________________________________________ spadam w kimono [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 22:37_________________________________________________Ktoś zna jakiś dobry program do obróbki zdjęć tzn żeby zmienić rozmiar na niestandardowy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ? najmniej czy najwiecej do -30 spokojnie pojezdzisz na ori -35mm też nie będzie problemu. Później to już za grubo. :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ? najmniej czy najwiecej do -30 spokojnie pojezdzisz na ori -35mm też nie będzie problemu. Później to już za grubo. :gwizdanie: to może z - 40mm nie no -30 trza będzie zapodać do ADR'a
Bulczas Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ? najmniej czy najwiecej do -30 spokojnie pojezdzisz na ori -35mm też nie będzie problemu. Później to już za grubo. :gwizdanie: to może z - 40mm nie no -30 trza będzie zapodać do ADR'a Tylko jakieś firmowe :gwizdanie:
akjam Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ? najmniej czy najwiecej do -30 spokojnie pojezdzisz na ori -35mm też nie będzie problemu. Później to już za grubo. :gwizdanie: to może z - 40mm nie no -30 trza będzie zapodać do ADR'a Tylko jakieś firmowe :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 amory mam w sumie nowe około roku mają, a ile można dać najmniej bez zmiany amorów ? najmniej czy najwiecej do -30 spokojnie pojezdzisz na ori -35mm też nie będzie problemu. Później to już za grubo. :gwizdanie: to może z - 40mm nie no -30 trza będzie zapodać do ADR'a Tylko jakieś firmowe :gwizdanie: to dejcie jakiś linki przykładowe PLS na razie nie wymieniam rozglądam się, myślę o dokładkach w kolor (bulczas może jakoś grupowo pomalujemy taniej - mamy ten sam kolorek )
Kędzior Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 co tam z wieczorka, ale spamu było nieźle
krolu Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 witam po spocie, kuzwa 13 stron, pier**le nie nadrabiam
akjam Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Ja zamawiałem H&Ry prosto z Niemcowni, oczywiście nówki...
Rekomendowane odpowiedzi