Bulczas Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 i lecę do wyrka spać widzimy się w podziemiach Czyli że będziesz dziś jak mi auto nie padnie to będę kadeciarzu Kadetta już dawno nie ma To lepiej niech Ci padnie Żarcik a co Ci ma paść :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 to jest audi, więc wszystko jest możliwe
Bulczas Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 to jest audi, więc wszystko jest możliwe Widzisz a Kadett jeździł zawsze
talib1990 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 to jest audi, więc wszystko jest możliwe Widzisz a Kadett jeździł zawsze toczył się w porównaniu z audi
Bulczas Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 to jest audi, więc wszystko jest możliwe Widzisz a Kadett jeździł zawsze toczył się w porównaniu z audi Był cały czas w ruchu
seves Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Pany ja nie wiem czy zdaze dzis doleciec Tolka i mnie czeka troche rezania jak zdazymy to przyjedziemy razem i sie Wam pochwali :gwizdanie: hehe jak nie to next razem
keżor Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Pany ja nie wiem czy zdaze dzis doleciec Tolka i mnie czeka troche rezania jak zdazymy to przyjedziemy razem i sie Wam pochwali :gwizdanie: hehe jak nie to next razem chcesz rezać w święty wtorek ? hańba
akjam Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Pany ja nie wiem czy zdaze dzis doleciec Tolka i mnie czeka troche rezania jak zdazymy to przyjedziemy razem i sie Wam pochwali :gwizdanie: hehe jak nie to next razem chcesz rezać w święty wtorek ? hańba Jak już rezać to tak żeby zdążyć.
OKO Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Pany ja nie wiem czy zdaze dzis doleciec Tolka i mnie czeka troche rezania jak zdazymy to przyjedziemy razem i sie Wam pochwali :gwizdanie: hehe jak nie to next razem chcesz rezać w święty wtorek ? hańba Jak już rezać to tak żeby zdążyć. no albo tak żeby nie odjechać po spocie
Miszka82 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 fajrant i Spot zaliczę tak tak wiem c**jowo że będę ale co zrobić - wcześniej skończyłem
akjam Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 fajrant i Spot zaliczę tak tak wiem c**jowo że będę ale co zrobić - wcześniej skończyłem :polew: Jakoś przeżyjemy.
talib1990 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 miłego spota chłopaki, ja jade do Warszawki. pozdro
Miszka82 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 miłego spota chłopaki, ja jade do Warszawki. pozdro jaki cwaniak no proszę
talib1990 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 miłego spota chłopaki, ja jade do Warszawki. pozdro jaki cwaniak no proszę żaden cwaniak jade w trase, wróce jutro pewnie pozdro.
PiterA4 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 a ja nie dotarlem eh ale za tydzien 100%
Kędzior Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 jak wracałem ze spocika to widziałem r8 :slina: ale jakiś pipka kierowca bo sie nie chciał ciąć :thumbdown:
diman Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 jak wracałem ze spocika to widziałem r8 :slina: ale jakiś pipka kierowca bo sie nie chciał ciąć :thumbdown: bo on wiedzial ze ty nie masz wahy i nie chcial cie narazac na dodatkowe koszty :polew: siemano
Kędzior Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 jak wracałem ze spocika to widziałem r8 :slina: ale jakiś pipka kierowca bo sie nie chciał ciąć :thumbdown: bo on wiedzial ze ty nie masz wahy i nie chcial cie narazac na dodatkowe koszty :polew: byłem przygotowany na przejechanie 8km na pełnej piz*zie (połowa zbiornika)[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 20:39_________________________________________________dojebany kawałeczek Rihanna - Only Girl (In The World)
Rekomendowane odpowiedzi