seves Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 BTW znowu co włączę radio czy TV to słyszę tych debili z PISu, że to był atak przygotowany przez PO itd itp. Tych debili, a w szczególności kaczke, powinni przez komin w oświęcimiu przepuścić.... banda imbecyli i tyle Jak PISowcy z Kaczyńskim na czele nie skończą z tymi oskarżeniami to jakiś następny niepoczytalny się wk***i i znowu jakaś rzeź będzie! :wallbash: Ludzie powinni się obudzić i coś z tym zrobić! chyba znowu trzeba będzie wybrać "mniejsze zło" i zagłosować na tych z PO i podjechać do babci zabrać dowód osobisty [br] :good: Dopisany: 20 Październik 2010, 10:36_________________________________________________ z rana synek, już prawie południe :gwizdanie: taki to pozyje
Pucek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam po robocie no to kładę się spać :gwizdanie: a potem odwiedziny u Gregora
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam po robocie no to kładę się spać :gwizdanie: a potem odwiedziny u Gregora coś Was łączy ??
Pucek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam po robocie no to kładę się spać :gwizdanie: a potem odwiedziny u Gregora coś Was łączy ?? noooo poryte na punkcie psssssyt
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam po robocie no to kładę się spać :gwizdanie: a potem odwiedziny u Gregora coś Was łączy ?? noooo poryte na punkcie psssssyt myślałem, że coś więcej...
seves Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam po robocie no to kładę się spać :gwizdanie: a potem odwiedziny u Gregora coś Was łączy ?? noooo poryte na punkcie psssssyt moze by sie udalo u mnie to pssst wyrazniejsze wyrezac
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 cicho i spokojnie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 i już wyspany cóż z tego, już zdążyłem się wk***ić
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 i już wyspany cóż z tego, już zdążyłem się wk***ić więcej optymizmu
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Pucek zdzwonimy sie proszę tutaj nie pisać szyframi
akjam Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Pucek zdzwonimy sie proszę tutaj nie pisać szyframi
Adrenalina Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Pucek zdzwonimy sie proszę tutaj nie pisać szyframi co sie tak dziwisz, dziwisz? tutaj wszyscy muszą wiedzieć wszystko o wszystkich
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 czas do domu... nareszcie co to za avatar ?
akjam Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Pucek zdzwonimy sie proszę tutaj nie pisać szyframi co sie tak dziwisz, dziwisz? tutaj wszyscy muszą wiedzieć wszystko o wszystkich I dlatego się dziwię bo też chciałbym wiedzieć co to za szyfr i o co chodzi.
Kędzior Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jak tam? co do jazdy lewym pasem potwierdzam same debile dzisiejszy przykład: 3pasmowka oczywiscie lewy zajety, miglem swiatlami zeby zjechal nic z tego jedzie dalej no to wyprzedzilem i spowrotem na lewy smiglem troche noi tym razem przyblokowane juz wszystkie pasy ciul ktorego wyprzedzilem mnie dogonil i mi miga swiatlami normalnie k**wa stanac wysiasc i dopier**lic h*j na zlosc mi swiecil co za chamy [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 18:35_________________________________________________ Wróciłem właśnie z Kato. q***wa jeżdżą te osły lewym pasem 50km/h! No maskara jakaś! :wallbash: Serio powinni zabierać za to prawko! Lewym pasem wszyscy a prawy puściutki... Debile q***wa! Serio! :wallbash: zabierac to moze nie ale pkt by mogli sypac i mandaty
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jak tam? co do jazdy lewym pasem potwierdzam same debile dzisiejszy przykład: 3pasmowka oczywiscie lewy zajety, miglem swiatlami zeby zjechal nic z tego jedzie dalej no to wyprzedzilem i spowrotem na lewy smiglem troche noi tym razem przyblokowane juz wszystkie pasy ciul ktorego wyprzedzilem mnie dogonil i mi miga swiatlami normalnie ku***a stanac wysiasc i dopier**lic h*j na zlosc mi swiecil co za chamy .... mu w dupe
Rekomendowane odpowiedzi