Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 tak Kędzior jesteś zwłaszcza jak chcesz żeby Cię wpuścić o 5:00 do domu, albo o 6:00 do łóżka :gwizdanie: a Ty Basia, musisz mi coś zdradzić, bo kędzior mi coś wkręcił, a to nie może być prawda ta Basia to z dużej ale kędzior to z małej kolega...
Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 tak Kędzior jesteś zwłaszcza jak chcesz żeby Cię wpuścić o 5:00 do domu, albo o 6:00 do łóżka :gwizdanie: a Ty Basia, musisz mi coś zdradzić, bo kędzior mi coś wkręcił, a to nie może być prawda ta Basia to z dużej ale kędzior to z małej kolega... wpadka
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 tak Kędzior jesteś zwłaszcza jak chcesz żeby Cię wpuścić o 5:00 do domu, albo o 6:00 do łóżka :gwizdanie: a Ty Basia, musisz mi coś zdradzić, bo kędzior mi coś wkręcił, a to nie może być prawda a co Ci wkręcił? nie napiszę tego oficjalnie to wal na pw a tymczasem my spadamy, bo Stan znalazł jakieś filmy z Rocco na starych CD i idziemy oglądać :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 tak Kędzior jesteś zwłaszcza jak chcesz żeby Cię wpuścić o 5:00 do domu, albo o 6:00 do łóżka :gwizdanie: a Ty Basia, musisz mi coś zdradzić, bo kędzior mi coś wkręcił, a to nie może być prawda ta Basia to z dużej ale kędzior to z małej kolega... wpadka W każdym poście piszesz mendo kolegów z małej :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 tak Kędzior jesteś zwłaszcza jak chcesz żeby Cię wpuścić o 5:00 do domu, albo o 6:00 do łóżka :gwizdanie: a Ty Basia, musisz mi coś zdradzić, bo kędzior mi coś wkręcił, a to nie może być prawda a co Ci wkręcił? nie napiszę tego oficjalnie to wal na pw a tymczasem my spadamy, bo Stan zanlazł jakieś filmy z Rocco na starych CD i idziemy oglądać :gwizdanie: nie no, powspominamy jak znowu będzie impreza to Bawcie się...ostro
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a tymczasem my spadamy, bo Stan znalazł jakieś filmy z Rocco na starych CD i idziemy oglądać :gwizdanie: na VHS
Adrenalina Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a tymczasem my spadamy, bo Stan znalazł jakieś filmy z Rocco na starych CD i idziemy oglądać :gwizdanie: na VHS :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 bo do Kobiet trzeba mieć szacunek, a Wy żłoby to wiecie
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 bo do Kobiet trzeba mieć szacunek, a Wy żłoby to wiecie ale ci pojechał Bulczas
Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 bo do Kobiet trzeba mieć szacunek, a Wy żłoby to wiecie ale ci pojechał Bulczas dizlarze :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 bo do Kobiet trzeba mieć szacunek, a Wy żłoby to wiecie ale ci pojechał Bulczas dizlarze :gwizdanie: ośki :polew:
Bulczas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku czego dusza pragnie
Bulczas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku czego dusza pragnie Lepiej się napij czyli to co umiesz najlepiej
Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku taaaaa gada to ten któremu miesiąc stało auto przed założeniem turbiny
Bulczas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku taaaaa gada to ten któremu miesiąc stało auto przed założeniem turbiny To była awaria i brak czasu żeby to poskładać. A TY lepiej się nie odżywaj bo komu teraz stoi :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Lpgieusz i ten któremu więcej auto stoi niż jeździ bo po muśnięciu gazu wir w baku taaaaa gada to ten któremu miesiąc stało auto przed założeniem turbiny To była awaria i brak czasu żeby to poskładać. A TY lepiej się nie odżywaj bo komu teraz stoi :gwizdanie: bo czekam na likwidatora :gwizdanie: a pozatym mam chorobowe
Rekomendowane odpowiedzi