stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 :cool1: myślisz że tylko ty masz tak na imię :polew: ładnieś sobie wmówił że to dla ciebie :polew: Talib jest w tap 10 na fotce i może takie rzeczy robić w paincie
keżor Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 łiiiikeeeend już chce :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4:
Bulik Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4:
keżor Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4: Kędzior jest romantykiem , także hamuj bajere
talib1990 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale mu pojechałem, aż sobie przypale z tego powodu :evil:
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4: dając im kasę za dupcenie to nie zbyt wielka sztuka :polew:
talib1990 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 to sie nie nazywa romantyk ale jebak-teoretyk :tongue4:
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale mu pojechałem, aż sobie przypale z tego powodu :evil:
keżor Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 ale mu pojechałem, aż sobie przypale z tego powodu :evil: nie nie jebniesz mu nie wierze :decayed:
talib1990 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4: dając im kasę za dupcenie to nie zbyt wielka sztuka :polew: załóżmy sie ... dostaniemy po 100 zł i idźmy do klubu... mamy 2 h i kto co wyrwie
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 to sie nie nazywa romantyk ale jebak-teoretyk :tongue4: ja się tym przechwalać nie potrzebuję
Bulik Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale mu pojechałem, aż sobie przypale z tego powodu :evil: nie nie jebniesz mu nie wierze :decayed: ja też
keżor Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4: dając im kasę za dupcenie to nie zbyt wielka sztuka :polew: załóżmy sie ... dostaniemy po 100 zł i idźmy do klubu... mamy 2 h i kto co wyrwie Talib weź wyluzuj , krowa która dużo muczy mało mleka daje stare chińskie przysłowie tak mówi także nie dziw sie że tak niektórzy piszą a z nami nie byłeś nigdy na imprezie , to na żywo Cie nie widzieliśmy w akcji :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 to sie nie nazywa romantyk ale jebak-teoretyk :tongue4: ja się tym przechwalać nie potrzebuję nie, a przypomniec ci rozmowe z przed City Rock'a ostatnio :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 to sie nie nazywa romantyk ale jebak-teoretyk :tongue4: ja się tym przechwalać nie potrzebuję nie, a przypomniec ci rozmowe z przed City Rock'a ostatnio :gwizdanie: Tyyyy, Wioli w to nie mieszaj :polew:
talib1990 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4: dając im kasę za dupcenie to nie zbyt wielka sztuka :polew: załóżmy sie ... dostaniemy po 100 zł i idźmy do klubu... mamy 2 h i kto co wyrwie Talib weź wyluzuj , krowa która dużo muczy mało mleka daje stare chińskie przysłowie tak mówi także nie dziw sie że tak niektórzy piszą a z nami nie byłeś nigdy na imprezie , to na żywo Cie nie widzieliśmy w akcji :gwizdanie: Keżorku ja jestem spokojny, ja sie tak z Kędziorem tylko drocze :kox: a co do imprezy kiedys sie wybierzemy, ale to jak wydobrzeje na 100%
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4: dając im kasę za dupcenie to nie zbyt wielka sztuka :polew: załóżmy sie ... dostaniemy po 100 zł i idźmy do klubu... mamy 2 h i kto co wyrwie i co osiągniesz tym że wygrasz? :polew: dawaj 100zł i nawet teraz idziemy jakoś sobie wolne na jutro załatwię :polew: kasę przechleję :polew: kto widział to widział ja się tym niemuszę chwalić
keżor Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4: dając im kasę za dupcenie to nie zbyt wielka sztuka :polew: załóżmy sie ... dostaniemy po 100 zł i idźmy do klubu... mamy 2 h i kto co wyrwie Talib weź wyluzuj , krowa która dużo muczy mało mleka daje stare chińskie przysłowie tak mówi także nie dziw sie że tak niektórzy piszą a z nami nie byłeś nigdy na imprezie , to na żywo Cie nie widzieliśmy w akcji :gwizdanie: Keżorku ja jestem spokojny, ja sie tak z Kędziorem tylko drocze :kox: a co do imprezy kiedys sie wybierzemy, ale to jak wydobrzeje na 100% i zakaz wyciągania kluczyków z kieszeni zakaz wspominania , że jeździsz audi i nie wolno wnosić do środka kierownicy albo felgi z audi :polew: i zobaczymy jak wyrywasz :polew:
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ale jazda i spotkały się klubowe jebaki
Rekomendowane odpowiedzi