Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zboki :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: dobry swintuchy :decayed:
Opublikowano

Odezwali się nie zboczeni :gwizdanie:

Opublikowano

siema

kTo Ma oTwIeRaCz :?: :drunk:

Opublikowano

siema

ja :decayed:
Opublikowano

siema

ja :decayed:

to dawaj bo ja już sobie zęba ukruszyłem...

:polew:

Opublikowano
:hi: dobry
Opublikowano

:hi: z rana

Zaraz śmigam z bratem po autem :gwizdanie:

Opublikowano
:hi::sick3::hi:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 10:17_________________________________________________

klin ? :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 10:17_________________________________________________

klin ? :gwizdanie:

No f*ck'in way.....

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:bry:

:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

:hi:

Opublikowano

doj**ałeś wczoraj ostro? :naughty: Poznałeś te koleżanki z biura? :cool1:

Opublikowano

dowaliłeś wczoraj ostro? :naughty: Poznałeś te koleżanki z biura? :cool1:

przedział wiekowy od 18 do max 26 :jerk: zapoznałem parę suczek ale wóda i tak wygrała :wink4:

Opublikowano

siema ciuliki :hi:

ale miałem wczoraj ciekawą akcje :decayed:

jade sobie "normalnie" . :kox: jechałem ul.dobrego urobku (tak będe pisał jakby ktoś znał kato :P ) i na wlocie na Bocheńskego (ta nad autostradą koło reno) złapały mnie światła , ale stałem jako 3ci :evil: no ale nic , czekam , włączyło sie zielone. Ruszyłem jak inni i odrazu jak sie zrobił plac to wy***ałem całkiem na prawo na zjazd w strone Gliwic :kox: zakręt na piskach , ale patrze jakiś napinacz za mną chce sie sprawdzić :kox:

no to łogień i na łuku prawie bokiem poleciałem hehe , a na dojazdówce do A4ki zostali wc**j z tyłu :D

wjeżdżam tą szykaną na A4 a tu c**j . ŁŁIIIŁŁŁ za mną i niebieski kogut :P

zatrzymałem sie: dogonili mnie :kox:

podchodzi tajniak i pado o dokumenty i żebym zgasił auto i położył kluczyki na podszybiu :blink:

to ja mu : nie moge teraz zgasić bo mam ciepłą turbine :polew: :polew:

wziął papiery , zaraz przyszedł drugi żebym wyszedł z auta i zgasił je , no to już wsumie ostygło to zgasiłem wylazłem

a oni : wszystko co pan ma prosze na klape bagażnika wyjąć

k**wa mać :decayed: wyjąłem portfel telefon i c**j

a on to wszystko ? a ja , że tak

a ten k**wa wziął mi wsadził ręce po kieszeniach i k**wa znalazł kartke papieru i 20zł i mówi powiedziałem WSZYSTKO :wallbash: :wallbash:

co za ciul :decayed:

no i ogólnie przeczepali mi auto , nawet portfel przejrzeli , wzięli telefon do auta i go sprawdzili.

Jeszcze ponapinali sie , że jechałem jak szatan itp :P a ja mówie , że tyle tam przecież wolno jechać :polew: a oni taaaa i wyprzedzać prawą stroną. ogólnie takie dwa czopki sfrustrowane , że im ta kijanka nie jechała :polew: :polew:

no ale nie dostałem , żadnego mandatu i mnie puścili :gwizdanie:

a potem na autostradzie lece sobie 150 a nagle oni przelecieli jakieś 2 paczki obok mnie i pojechali :decayed:

na szczęście nie doj**ali sie o brak tablicy z przodu :decayed:

Opublikowano

siema ciuliki :hi:

ale miałem wczoraj ciekawą akcje :decayed:

jade sobie "normalnie" . :kox: jechałem ul.dobrego urobku (tak będe pisał jakby ktoś znał kato :P ) i na wlocie na Bocheńskego (ta nad autostradą koło reno) złapały mnie światła , ale stałem jako 3ci :evil: no ale nic , czekam , włączyło sie zielone. Ruszyłem jak inni i odrazu jak sie zrobił plac to wy***ałem całkiem na prawo na zjazd w strone Gliwic :kox: zakręt na piskach , ale patrze jakiś napinacz za mną chce sie sprawdzić :kox:

no to łogień i na łuku prawie bokiem poleciałem hehe , a na dojazdówce do A4ki zostali wc**j z tyłu :D

wjeżdżam tą szykaną na A4 a tu ch***j . ŁŁIIIŁŁŁ za mną i niebieski kogut :P

zatrzymałem sie: dogonili mnie :kox:

podchodzi tajniak i pado o dokumenty i żebym zgasił auto i położył kluczyki na podszybiu :blink:

to ja mu : nie moge teraz zgasić bo mam ciepłą turbine :polew: :polew:

wziął papiery , zaraz przyszedł drugi żebym wyszedł z auta i zgasił je , no to już wsumie ostygło to zgasiłem wylazłem

a oni : wszystko co pan ma prosze na klape bagażnika wyjąć

ku***a mać :decayed: wyjąłem portfel telefon i ch***j

a on to wszystko ? a ja , że tak

a ten ku***a wziął mi wsadził ręce po kieszeniach i ku***a znalazł kartke papieru i 20zł i mówi powiedziałem WSZYSTKO :wallbash: :wallbash:

co za ciul :decayed:

no i ogólnie przeczepali mi auto , nawet portfel przejrzeli , wzięli telefon do auta i go sprawdzili.

Jeszcze ponapinali sie , że jechałem jak szatan itp :P a ja mówie , że tyle tam przecież wolno jechać :polew: a oni taaaa i wyprzedzać prawą stroną. ogólnie takie dwa czopki sfrustrowane , że im ta kijanka nie jechała :polew: :polew:

no ale nie dostałem , żadnego mandatu i mnie puścili :gwizdanie:

a potem na autostradzie lece sobie 150 a nagle oni przelecieli jakieś 2 paczki obok mnie i pojechali :decayed:

na szczęście nie doj**ali sie o brak tablicy z przodu :decayed:

ale akcja jak z filmów USA :kox:

Opublikowano

no brakowało jeszcze: NA GLEBE KURWAAAAA :polew: :polew: :polew: