Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 powiadacie winda szola jeździ cały czas żeby nie było, oparcie mam zrobione z grubej gumy, a pod d*pą mam 2 worki pyłu kamiennego, więc jest miękko i ciepło :>
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 powiadacie winda szola jeździ cały czas żeby nie było, oparcie mam zrobione z grubej gumy, a pod d*pą mam 2 worki pyłu kamiennego, więc jest miękko i ciepło :>
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a Wy sobie nie wyobrażajcie cudów, że tak się wszędzie robi, bo miałem farta że dostałem takie lenistwo, jak w styczniu zrobię kurs na górnika to skończy się leberka, będę zapieprzał jak wół ale też więcej zarobię
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a Wy sobie nie wyobrażajcie cudów, że tak się wszędzie robi, bo miałem farta że dostałem takie lenistwo, jak w styczniu zrobię kurs na górnika to skończy się leberka, będę zapieprzał jak wół ale też więcej zarobię I ESA jakaś stanie w garażu...:?:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a Wy sobie nie wyobrażajcie cudów, że tak się wszędzie robi, bo miałem farta że dostałem takie lenistwo, jak w styczniu zrobię kurs na górnika to skończy się leberka, będę zapieprzał jak wół ale też więcej zarobię I ESA jakaś stanie w garażu...:?: AFF ?
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jak wyjdę z długu to nawet skończy się jazda na lpg na przyszłość planuję b7 2.0T lub 3.0 Tdi beemka 5 e60 też jest ładna ale napęd z d*py
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jak wyjdę z długu to nawet skończy się jazda na lpg na przyszłość planuję b7 2.0T lub 3.0 Tdi beemka 5 e60 też jest ładna ale napęd z d*py 3.0 TDI... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 noo tanio i szybko nawet bym się przekonał do diesla
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 noo tanio i szybko nawet bym się przekonał do diesla :polew:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a na poważnie, dobry klekot nie jest zły, ale zależy mi na Q wracając z roboty ADRem na letnich w deszczyku, byłem w szoku, albo to auto jest tak mocne albo ja zapomniałem jak jeździ się ośką, bardziej agresywne ruszanie i szybka zmiana na II bieg a tu mieli aż się zacząłem zastanawiać po co ludzie w ośkach robią 200KM skoro na III jeszcze mieli
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a na poważnie, dobry klekot nie jest zły, ale zależy mi na Q wracając z roboty ADRem na letnich w deszczyku, byłem w szoku, albo to auto jest tak mocne albo ja zapomniałem jak jeździ się ośką, bardziej agresywne ruszanie i szybka zmiana na II bieg a tu mieli aż się zacząłem zastanawiać po co ludzie w ośkach robią 200KM skoro na III jeszcze mieli diesel jedzie momentem Nm
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a na poważnie, dobry klekot nie jest zły, ale zależy mi na Q wracając z roboty ADRem na letnich w deszczyku, byłem w szoku, albo to auto jest tak mocne albo ja zapomniałem jak jeździ się ośką, bardziej agresywne ruszanie i szybka zmiana na II bieg a tu mieli aż się zacząłem zastanawiać po co ludzie w ośkach robią 200KM skoro na III jeszcze mieli diesel jedzie momentem Nm Niunki... :kox:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no dobra, momentem zresztą jechałem wtedy Arturze Twoim AJMem i gdyby nie kontrola trakcji to bym ohujał, co bieg to pisk
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no dobra, momentem zresztą jechałem wtedy Arturze Twoim AJMem i gdyby nie kontrola trakcji to bym ohujał, co bieg to pisk Do 3 tysi obrotów...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 taaaa przy 3 tyś obrotów macie już prawie odcinkę
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no dobra, momentem zresztą jechałem wtedy Arturze Twoim AJMem i gdyby nie kontrola trakcji to bym ohujał, co bieg to pisk kiedy jechałeś ze mną ? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 14:54_________________________________________________ taaaa przy 3 tyś obrotów macie już prawie odcinkę mi to wystarcza
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no dobra, momentem zresztą jechałem wtedy Arturze Twoim AJMem i gdyby nie kontrola trakcji to bym ohujał, co bieg to pisk kiedy jechałeś ze mną ? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 14:54_________________________________________________ taaaa przy 3 tyś obrotów macie już prawie odcinkę mi to wystarcza :polew:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Stanley, nie z Tobą a Twoim autem, wtedy jak jechaliście z Akjamem moją kuchenką
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Stanley, nie z Tobą a Twoim autem, wtedy jak jechaliście z Akjamem moją kuchenką Rotacja... Stan chciałeś sprawdzić czy gaz nie śmierdzi i nie wybuchnie?
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Stanley, nie z Tobą a Twoim autem, wtedy jak jechaliście z Akjamem moją kuchenką aaa, to wtedy, co później miałem duszności w nocy i śnił mi się Auschwitz
Rekomendowane odpowiedzi