keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 pier**licie wiadomo , że da sie ruszyć nawet moim , że mieli do 3 biegu , ale to przecież świadczy o nieudolności :gwizdanie: ja jeżdże tak, że nawet na jedynce mi nie mieli wiadomo , że nie rusze z taką k**wą jak z Q , ale nie ma wielkiej bidy przy moim zawiasie
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 pier**licie wiadomo , że da sie ruszyć nawet moim , że mieli do 3 biegu , ale to przecież świadczy o nieudolności :gwizdanie: ja jeżdże tak, że nawet na jedynce mi nie mieli wiadomo , że nie rusze z taką k**wą jak z Q , ale nie ma wielkiej bidy przy moim zawiasie druga sprawa jest taka, że ADR stoi na 15"
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Stanley, nie z Tobą a Twoim autem, wtedy jak jechaliście z Akjamem moją kuchenką aaa, to wtedy, co później miałem duszności w nocy i śnił mi się Auschwitz :polew: :polew:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 pier**licie wiadomo , że da sie ruszyć nawet moim , że mieli do 3 biegu , ale to przecież świadczy o nieudolności :gwizdanie: ja jeżdże tak, że nawet na jedynce mi nie mieli wiadomo , że nie rusze z taką k**wą jak z Q , ale nie ma wielkiej bidy przy moim zawiasie bo przy tych felgach masz straty na kołach 80KM
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Stanley, nie z Tobą a Twoim autem, wtedy jak jechaliście z Akjamem moją kuchenką aaa, to wtedy, co później miałem duszności w nocy i śnił mi się Auschwitz :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 pier**licie wiadomo , że da sie ruszyć nawet moim , że mieli do 3 biegu , ale to przecież świadczy o nieudolności :gwizdanie: ja jeżdże tak, że nawet na jedynce mi nie mieli wiadomo , że nie rusze z taką k**wą jak z Q , ale nie ma wielkiej bidy przy moim zawiasie bo przy tych felgach masz straty na kołach 80KM no akurat o lecie nie gadam bo to wiem , że mam wc**j spadku mocy , ale też nie musze hamować przed zakrętami ale pisałem o teraźniejszej pogodzie i o zimowych 15kach
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Keżor a jak zimą :gwizdanie: bo mocną ośką nie miałem okazji poruszać się zimą
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 mi piszczą, bo mój zostawia 4 ślady :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:06_________________________________________________ Keżor a jak zimą :gwizdanie: bo mocną ośką nie miałem okazji poruszać się zimą spytaj się Miszki
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no proszę Cię jeździłem ADRem zimą [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:08_________________________________________________nie nadawał się nawet do jazdy bokami
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Keżor a jak zimą :gwizdanie: bo mocną ośką nie miałem okazji poruszać się zimą szału ni ma :gwizdanie: najczęściej ruszanie z dwójki i praktycznie bez gazu :gwizdanie: ale też za***iście dużo zależy od opon
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no proszę Cię jeździłem ADRem zimą [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:08_________________________________________________nie nadawał się nawet do jazdy bokami :polew:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Keżor a jak zimą :gwizdanie: bo mocną ośką nie miałem okazji poruszać się zimą szału ni ma :gwizdanie: najczęściej ruszanie z dwójki i praktycznie bez gazu :gwizdanie: ale też za***iście dużo zależy od opon czyli męczarnia
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Keżor a jak zimą :gwizdanie: bo mocną ośką nie miałem okazji poruszać się zimą szału ni ma :gwizdanie: najczęściej ruszanie z dwójki i praktycznie bez gazu :gwizdanie: ale też za***iście dużo zależy od opon czyli męczarnia Oj tam, oj tam...
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no proszę Cię jeździłem ADRem zimą [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:08_________________________________________________nie nadawał się nawet do jazdy bokami przyjedź w zime na doline tam nie takie ADRy bokami latają
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no proszę Cię jeździłem ADRem zimą [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:08_________________________________________________nie nadawał się nawet do jazdy bokami przyjedź w zime na doline tam nie takie ADRy bokami latają :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no proszę Cię jeździłem ADRem zimą [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:08_________________________________________________nie nadawał się nawet do jazdy bokami przyjedź w zime na doline tam nie takie ADRy bokami latają widziałem i niektórzy dewastują ławki
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no proszę Cię jeździłem ADRem zimą [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 15:08_________________________________________________nie nadawał się nawet do jazdy bokami przyjedź w zime na doline tam nie takie ADRy bokami latają widziałem i niektórzy dewastują ławki I musisz mieć AC żebyś nie wyszedł na tym źle...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 planuję jeszcze odnowić tył więc pewnie wpadnę na dolinę
OKO Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 planuję jeszcze odnowić tył więc pewnie wpadnę na dolinę jeszcze nikt tyłem w ławkę nie przywalił, masz zielone światło możesz być pierwszy
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 planuję jeszcze odnowić tył więc pewnie wpadnę na dolinę załóż jeszcze body z S4 lub RS4 bo pług się czasem przydaje
Rekomendowane odpowiedzi