Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 po robocie, ja niestety pracuje w piątek, ale zajob
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 po robocie, ja niestety pracuje w piątek, ale zajob ej w końcu skończysz w szpitalu jak tak będziesz pracował dużo...
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ty sie na sobote zapisuj a le jakies gry obczajasz jak nie będzie dobrego węzła sanitarnego to nie jade to nie gra tylko hellboy nieogladales filmu? :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Okocim pssssyt ja też zaraz coś psssytne
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Okocim pssssyt nierób smaka Dawaj jutro wolne. Trzeba wlać do baku
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 19:51_________________________________________________krolu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=169437.0
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend
diman Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ty sie na sobote zapisuj a le jakies gry obczajasz jak nie będzie dobrego węzła sanitarnego to nie jade to nie gra tylko hellboy nieogladales filmu? :polew: no nie filmu nie ogladalem a wezel sanitarny jest pelen.................................. w jeziorze :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli:
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli: nie ja nie mam nocek, ale jak widać ostatnio nawet na spoty nie mam czasu, w piątek już wiem że pracuje od rana do wieczora, sobota w zależności od piątku ale już wiem że mam meksyk
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Oj Miszka serducho Ci nie wytrzyma jak tak dalej pójdzie :gwizdanie:
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli: nie ja nie mam nocek, ale jak widać ostatnio nawet na spoty nie mam czasu, w piątek już wiem że pracuje od rana do wieczora, sobota w zależności od piątku ale już wiem że mam meksyk przez ciebie wiem napewno że nigdy nie będę pracował w banku...
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli: nie ja nie mam nocek, ale jak widać ostatnio nawet na spoty nie mam czasu, w piątek już wiem że pracuje od rana do wieczora, sobota w zależności od piątku ale już wiem że mam meksyk przez ciebie wiem napewno że nigdy nie będę pracował w banku... wiesz...niektórzy już wiedzą, jak 17k wpada na konto to warto 2 miechy roboty i b6 wpada jak ta lala
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli: nie ja nie mam nocek, ale jak widać ostatnio nawet na spoty nie mam czasu, w piątek już wiem że pracuje od rana do wieczora, sobota w zależności od piątku ale już wiem że mam meksyk przez ciebie wiem napewno że nigdy nie będę pracował w banku... wiesz...niektórzy już wiedzą, jak 17k wpada na konto to warto 2 miechy roboty i b6 wpada jak ta lala a co kupujesz...?
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli: nie ja nie mam nocek, ale jak widać ostatnio nawet na spoty nie mam czasu, w piątek już wiem że pracuje od rana do wieczora, sobota w zależności od piątku ale już wiem że mam meksyk przez ciebie wiem napewno że nigdy nie będę pracował w banku... wiesz...niektórzy już wiedzą, jak 17k wpada na konto to warto 2 miechy roboty i b6 wpada jak ta lala a co kupujesz...? na c**j mi mam B5(jeździ nim Ula teraz) i Yarisa
Rekomendowane odpowiedzi