Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli: nie ja nie mam nocek, ale jak widać ostatnio nawet na spoty nie mam czasu, w piątek już wiem że pracuje od rana do wieczora, sobota w zależności od piątku ale już wiem że mam meksyk przez ciebie wiem napewno że nigdy nie będę pracował w banku... wiesz...niektórzy już wiedzą, jak 17k wpada na konto to warto 2 miechy roboty i b6 wpada jak ta lala a co kupujesz...? na ch***j mi mam B5(jeździ nim Ula teraz) i Yarisa no jako zabawkę... hmm no dobra ja szukam roboty to co nie trzeba tam kogoś u was? niech stracę nawet za 15k mogę tak pozapierdzielać...
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli: nie ja nie mam nocek, ale jak widać ostatnio nawet na spoty nie mam czasu, w piątek już wiem że pracuje od rana do wieczora, sobota w zależności od piątku ale już wiem że mam meksyk przez ciebie wiem napewno że nigdy nie będę pracował w banku... wiesz...niektórzy już wiedzą, jak 17k wpada na konto to warto 2 miechy roboty i b6 wpada jak ta lala a co kupujesz...? na ch***j mi mam B5(jeździ nim Ula teraz) i Yarisa no jako zabawkę... hmm no dobra ja szukam roboty to co nie trzeba tam kogoś u was? niech stracę nawet za 15k mogę tak pozapierdzielać... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ludzie weakend nie rozmawiajmy o robocie trzeba trochę się wyluzować Seski zastanów się jesteś zmienny jak baba w ciąży
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedziesz na imprezę Miszka :gwizdanie: kiedy ? W weekend już tam napisałem, będę na 80 % pracował Masz nockę :mysli: nie ja nie mam nocek, ale jak widać ostatnio nawet na spoty nie mam czasu, w piątek już wiem że pracuje od rana do wieczora, sobota w zależności od piątku ale już wiem że mam meksyk przez ciebie wiem napewno że nigdy nie będę pracował w banku... wiesz...niektórzy już wiedzą, jak 17k wpada na konto to warto 2 miechy roboty i b6 wpada jak ta lala a co kupujesz...? na ch***j mi mam B5(jeździ nim Ula teraz) i Yarisa no jako zabawkę... hmm no dobra ja szukam roboty to co nie trzeba tam kogoś u was? niech stracę nawet za 15k mogę tak pozapierdzielać... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kolega... [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________ ludzie weakend nie rozmawiajmy o robocie trzeba trochę się wyluzować Seski zastanów się jesteś zmienny jak baba w ciąży ej za 15k też byś był zmienny...
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ludzie weakend nie rozmawiajmy o robocie trzeba trochę się wyluzować Seski zastanów się jesteś zmienny jak baba w ciąży oj trzeba trzeba, ale nie mam jak
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Miszka nie chciałbyś pracować z Fajfunem dzień w dzień ??
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ludzie weakend nie rozmawiajmy o robocie trzeba trochę się wyluzować Seski zastanów się jesteś zmienny jak baba w ciąży oj trzeba trzeba, ale nie mam jak a z miszkją niew gadaj na takie tematy całą kasę chce dla siebie [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:33_________________________________________________ Miszka nie chciałbyś pracować z Fajfunem dzień w dzień ?? :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Miszka nie chciałbyś pracować z Fajfunem dzień w dzień ?? kto to Fajfun - nie jestem na bieżąco w spamie
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Miszka nie chciałbyś pracować z Fajfunem dzień w dzień ?? a gdzie by tam ze mną pracował jak ja bym pewnie dostał inny rejon... pozatym miszka mnie nie chce... [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:34_________________________________________________ Miszka nie chciałbyś pracować z Fajfunem dzień w dzień ?? kto to Fajfun - nie jestem na bieżąco w spamie mnie tak głupki ochrzciły...
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Miszka nie chciałbyś pracować z Fajfunem dzień w dzień ?? kto to Fajfun - nie jestem na bieżąco w spamie Fajfun - Seski
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Miszka nie chciałbyś pracować z Fajfunem dzień w dzień ?? kto to Fajfun - nie jestem na bieżąco w spamie Seski :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 z wieczora TYSKIEEEEE psssssyt :decayed:
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty...
stanley Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 z wieczora TYSKIEEEEE psssssyt :decayed: a do mnie już jedzie Burbon z lidla :kox: :kox:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:49_________________________________________________ ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko :polew: :polew:
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...?
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie a będziesz nam robił je...?
stanley Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? a co mnie to
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie a będziesz nam robił je...?
Rekomendowane odpowiedzi