Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 bo ja po pigułach nigdy rano siły nie mam
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie To nie Kędzior
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? a co mnie to widzę że mi będziesz współczuł bardzo jak będę wracał komunikacją miejską...
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie To nie Kędzior fakt, Seski ma trochę kultury w sobie
stanley Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie a będziesz nam robił je...? pokażę Ci VHS z Rocco
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie To nie Kędzior o bulczas dobry pomysł... TY mnie odbierzesz... [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 20:56_________________________________________________ ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie To nie Kędzior fakt, Seski ma trochę kultury w sobie dziękuję ci Miszka
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie To nie Kędzior o bulczas dobry pomysł... TY mnie odbierzesz... już wciągam drugiego okocima. I zanosi się na więcej :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko moze ja tez wpadne i zapalimy
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie a będziesz nam robił je...? pokażę Ci VHS z Rocco ok to może jutro...?
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko moze ja tez wpadne i zapalimy już nawet nie pamiętam jak to pachnie :gwizdanie:
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko hmm propozycja nie do odrzucenia a jak wrócę...? zostaniesz na śniadanie To nie Kędzior o bulczas dobry pomysł... TY mnie odbierzesz... już wciągam drugiego okocima. I zanosi się na więcej :gwizdanie: ehh same alkoholiki... [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:00_________________________________________________ ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko moze ja tez wpadne i zapalimy już nawet nie pamiętam jak to pachnie :gwizdanie: no ten tego... ja yhmmm... i w ogóle...
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ok to ja spadam na spacerek... 3 mejcie się...
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ok to ja spadam na spacerek... 3 mejcie się... co ty masz z tymi spacerami
Seski Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ok to ja spadam na spacerek... 3 mejcie się... co ty masz z tymi spacerami mam psa... a nawet sukę...
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko moze ja tez wpadne i zapalimy to dajesz do mnie ... ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko moze ja tez wpadne i zapalimy już nawet nie pamiętam jak to pachnie :gwizdanie: pojedziemy do MIszki
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ok to ja spadam na spacerek... 3 mejcie się... a jutro w tv bedzie o kolesiu co gwałci emerytki w będzińskich parkach :decayed:
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ok to ja spadam na spacerek... 3 mejcie się... co ty masz z tymi spacerami po pigsach chce się chodzić
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko moze ja tez wpadne i zapalimy już nawet nie pamiętam jak to pachnie :gwizdanie: mogłeś być wczoraj na spocie.. byś nawet sobie zapalił )
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 fakt, Seski ma trochę kultury w sobie chyba ci będę musiał za***ać wp***dol
Rekomendowane odpowiedzi