Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ehhh wy wszyscy pssyt a ja nawet nie mam ochoty... to wpadnij do mnie, weźniemy po pigule i później piwko moze ja tez wpadne i zapalimy już nawet nie pamiętam jak to pachnie :gwizdanie: mogłeś być wczoraj na spocie.. byś nawet sobie zapalił ) gdybym mógł to bym był [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:05_________________________________________________ fakt, Seski ma trochę kultury w sobie chyba ci będę musiał za***ać wp***dol sam se wp***dol zajeb
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 fakt, Seski ma trochę kultury w sobie chyba ci będę musiał za***ać wp***dol nie podpuszczam Cie Kędzior ale nie jebniesz mu :naughty:[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:06_________________________________________________kiedy karwa ten śnieg spadnie... chce w końcu quattro zobaczyć jak chodzi :evil:
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 sam se wp***dol zajeb bimbruj wełniana istoto
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 sam se wp***dol zajeb bimbruj wełniana istoto
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 sam se wp***dol zajeb bimbruj wełniana istoto pedz baranie :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 sam se wp***dol zajeb bimbruj wełniana istoto pedz baranie :polew: :polew: kędzior jebie ci się w bani i to zdrowo
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 sam se wp***dol zajeb bimbruj wełniana istoto pedz baranie :polew: :polew: kędzior jebie ci się w bani i to zdrowo ja yhymm
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 sam se wp***dol zajeb bimbruj wełniana istoto pedz baranie :polew: :polew: hehehe ______________ [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:32_________________________________________________kuwa jaka nuudaaaaaaa
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 jedziemy pod spodek dziwyy pooglądac :decayed:
mech15 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 sam se wp***dol zajeb bimbruj wełniana istoto pedz baranie :polew: :polew: ja pier**le :polew: :polew: :polew: :polew: Kędzior mistrz :polew: Chłopaki, Pucek poszedł na MayDay, będzie z tego jakaś fotorelacja w warsztacie? :mysli:
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 ja pier***e :polew: :polew: :polew: :polew: Kędzior mistrz :polew: dzięki za uznanie ale nie mistrz tylko MISZCZ :polew: Chłopaki, Pucek poszedł na MayDay, będzie z tego jakaś fotorelacja w warsztacie? :mysli: podobno jako gwiazda imprezy ma to lecieć a co do relacji to Pucek poszedł w przebraniu pralki więc napewno gdzieś będzie :polew: przypuszczam że gdzieś na demotywatorach
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 sam se wp***dol zajeb bimbruj wełniana istoto pedz baranie :polew: :polew: ja pier***e :polew: :polew: :polew: :polew: Kędzior mistrz :polew: Chłopaki, Pucek poszedł na MayDay, będzie z tego jakaś fotorelacja w warsztacie? :mysli: tak, odpowietrzanie jego przełyku z wódki i różnego rodzaju substancjach " drażniących " :decayed: ciekawe czy Krolu jest w Spodku, a jeśli tak to jak się przebrał :polew:
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 jedziemy pod spodek dziwyy pooglądac :decayed: mmmh tylko że te dziwy już będą w spodku chyba ze na Damrota [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 21:56_________________________________________________Krolu przebrał się za sucharka
mech15 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 mam tu kumpla z tarnowskich gór - siedem lat pod rząd na mayday, ale go teraz skręca że nie może tam być :decayed:
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 mam tu kumpla z tarnowskich gór - siedem lat pod rząd na mayday, ale go teraz skręca że nie może tam być :decayed: na detoksie jest?
mech15 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Holandia to nie jest dobre miejsce na detox :polew:
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 mam tu kumpla z tarnowskich gór - siedem lat pod rząd na mayday, ale go teraz skręca że nie może tam być :decayed: na detoksie jest? to ja mam detox :doh1: Holandia to nie jest dobre miejsce na detox :polew: nie wątpie
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Holandia to nie jest dobre miejsce na detox :polew: owszem nie
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Holandia to nie jest dobre miejsce na detox :polew: przywieź no troche holenderki ale takiej czystej :kox:
Rekomendowane odpowiedzi