mech15 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 przywieź no troche holenderki ale takiej czystej :kox: talib, ja nie siedzę za mocno w temacie dragów itp, jak będziesz pisał jaśniej to może twoja prośba się kiedyś spełni :decayed: w googlach wyskoczyła "dachówka holenderka" :polew:
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Holandia to nie jest dobre miejsce na detox :polew: przywieź no troche holenderki ale takiej czystej :kox: dużo zioła
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 czyste, piękne, pachnące konopie indyjskie
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Holandia to nie jest dobre miejsce na detox :polew: przywieź no troche holenderki ale takiej czystej :kox: dużo zioła buhahahahahahah
mech15 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 no co do zioła to się edukuję ostro, więc talib musisz się określić jakie efekty chcesz uzyskać i z jaką mocą, wtedy coś się dobierze w kofiku :decayed:
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 no co do zioła to się edukuję ostro, więc talib musisz się określić jakie efekty chcesz uzyskać i z jaką mocą, wtedy coś się dobierze w kofiku :decayed: dla mnie amnesia za 30e[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:20_________________________________________________
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 no co do zioła to się edukuję ostro, więc talib musisz się określić jakie efekty chcesz uzyskać i z jaką mocą, wtedy coś się dobierze w kofiku :decayed: dla mnie amnesia za 30e[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:20_________________________________________________ :kox:
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w d*pie :kox:
mech15 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 dla mnie amnesia za 30e[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:20_________________________________________________ ekspert
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: heheh dokładnie tak
Bulczas Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: :kox:
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: :kox: talib kiedy u mnie byłeś :polew:
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: :kox: talib kiedy u mnie byłeś :polew: nie pamiętam, brałem od ciebie wtedy amnesie :polew:
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: :kox: talib kiedy u mnie byłeś :polew: to jest działka na której stanie mój dom
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 PCP - Uciuany Giecik....POLECAM !! może klubowa wycieczka do Amsterdamu
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: :kox: talib kiedy u mnie byłeś :polew: to jest działka na której stanie mój dom heheh szkoda tak pięknej działki PCP - Uciuany Giecik....POLECAM !! może klubowa wycieczka do Amsterdamu powiem szczerze że na taki wypad to bym się pisał
Kędzior Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: ja mam taki efekt bez palenia
talib1990 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: :kox: talib kiedy u mnie byłeś :polew: to jest działka na której stanie mój dom heheh szkoda tak pięknej działki PCP - Uciuany Giecik....POLECAM !! może klubowa wycieczka do Amsterdamu powiem szczerze że na taki wypad to bym się pisał odłoże troche kaski i na wiosne mozna cos pomyslec... samolot, kolega mech15 bedzie naszym przewodnikiem po szopikach i burdelach [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:31_________________________________________________ efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: ja mam taki efekt bez palenia przestań walić konia twoje życie powróci do normy :decayed:
OKO Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: :kox: talib kiedy u mnie byłeś :polew: to jest działka na której stanie mój dom heheh szkoda tak pięknej działki PCP - Uciuany Giecik....POLECAM !! może klubowa wycieczka do Amsterdamu powiem szczerze że na taki wypad to bym się pisał odłoże troche kaski i na wiosne mozna cos pomyslec... samolot, kolega mech15 bedzie naszym przewodnikiem po szopikach i burdelach heheh coś się moch nie odzywa :gwizdanie: a akjam nas przyjmie na lotnisku bez kontroli
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 tyllllle trawy :decayed: efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: :kox: talib kiedy u mnie byłeś :polew: to jest działka na której stanie mój dom heheh szkoda tak pięknej działki PCP - Uciuany Giecik....POLECAM !! może klubowa wycieczka do Amsterdamu powiem szczerze że na taki wypad to bym się pisał odłoże troche kaski i na wiosne mozna cos pomyslec... samolot, kolega mech15 bedzie naszym przewodnikiem po szopikach i burdelach [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 22:31_________________________________________________ efekt .... hmmm total luz i wszystko mieć głęboko w pupie :kox: ja mam taki efekt bez palenia przestań walić konia twoje życie powróci do normy :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi