Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 i po pracy, widziałem dzisiaj lambo gallardo :kox: co za maszyna :slina: szkoda tylko że zjechał zaraz z trasy bo bym się z nim pogonił
gracia Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Wszyscy jeszcze trzeźwieją Nie wszyscy... No tak dziadek Akjam z nami nigdy nie imprezuje to nie trzeźwieje Prawie wszyscy
stanley Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 pozostało przechylić tyskie i poniedziałek zaliczony :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Wszyscy jeszcze trzeźwieją Nie wszyscy... No tak dziadek Akjam z nami nigdy nie imprezuje to nie trzeźwieje Prawie wszyscy Ja wytrzeźwiałem już w niedzielę po tygodniowym wolnym i dwóch paru doibrych bibkach... Wreszcie ktoś tu zagląda!
stanley Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ale padaka, nic w tv nie ma ciekawego
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ale padaka, nic w tv nie ma ciekawego zostaje tylko zbiornik
akjam Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 ale padaka, nic w tv nie ma ciekawego zostaje tylko zbiornik :polew:
stanley Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 już dzisiaj spam zdjęciowy na zbiorniku też nadrobiłem... i to z całego weekendu
gracia Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 niedzielę po tygodniowym wolnym i dwóch paru doibrych bibka Czyli chcesz powiedzieć że wolisz imprezy w innym towarzystwie
stanley Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 to zarzuć fotami z weekendu muszę zrobić przesiew, trochę zdjęć "poruszonych", niecenzuralnych i tych do rozwodu :gwizdanie:
gracia Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 to zarzuć fotami z weekendu Wyjątkowo zgadzam się z tym gwałcicielem godności kobiety ;(
akjam Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 niedzielę po tygodniowym wolnym i dwóch paru doibrych bibka Czyli chcesz powiedzieć że wolisz imprezy w innym towarzystwie Absolutnie nie ale tak wyszło... Na jednej imprezie byłem z Puckiem!
gracia Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 niedzielę po tygodniowym wolnym i dwóch paru doibrych bibka Czyli chcesz powiedzieć że wolisz imprezy w innym towarzystwie Absolutnie nie ale tak wyszło... Na jednej imprezie byłem z Puckiem! Ty jesteś jak typowy facet tylko obiecuje że wpadnie, ale jakoś nigdy nie wpada :tongue4: Na imprezy klubowe oczywiście
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 niedzielę po tygodniowym wolnym i dwóch paru doibrych bibka Czyli chcesz powiedzieć że wolisz imprezy w innym towarzystwie Absolutnie nie ale tak wyszło... Na jednej imprezie byłem z Puckiem! nie zaprzeczę
stanley Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 niedzielę po tygodniowym wolnym i dwóch paru doibrych bibka Czyli chcesz powiedzieć że wolisz imprezy w innym towarzystwie Absolutnie nie ale tak wyszło... Na jednej imprezie byłem z Puckiem! nie zaprzeczę na love parade
gracia Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 niedzielę po tygodniowym wolnym i dwóch paru doibrych bibka Czyli chcesz powiedzieć że wolisz imprezy w innym towarzystwie Absolutnie nie ale tak wyszło... Na jednej imprezie byłem z Puckiem! nie zaprzeczę Rozumie na Maydayu
akjam Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 niedzielę po tygodniowym wolnym i dwóch paru doibrych bibka Czyli chcesz powiedzieć że wolisz imprezy w innym towarzystwie Absolutnie nie ale tak wyszło... Na jednej imprezie byłem z Puckiem! nie zaprzeczę Rozumie na Maydayu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi