Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 A teraz pytanie z motoryzacji. Ma ktoś siebie lusterka zwenętrzne samościemniające? ja mam jak przymykam oczy to się ściemniają jeszcze jakieś pytania? służe fachową pomocą
Pucek Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 ja też mam ściemniają mi się w nocy a na poważnie, czyżbyś znalazł te srebrne na allegro?
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 A teraz pytanie z motoryzacji. Ma ktoś siebie lusterka zwenętrzne samościemniające? ja mam jak przymykam oczy to się ściemniają jeszcze jakieś pytania? służe fachową pomocą Dzięki Kędzior! Takiej fachowej odpowiedzi się spodziewałem! ja też mam ściemniają mi się w nocy a na poważnie, czyżbyś znalazł te srebrne na allegro? Jakie niby? :?:
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Dzięki Kędzior! Takiej fachowej odpowiedzi się spodziewałem! no problemo
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Dzięki Kędzior! Takiej fachowej odpowiedzi się spodziewałem! no problemo Yebany! :polew:
Pucek Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no Wojtek wklejał jakieś lustra fotochromatyczne, myślałem że je łykasz pewnie Miron ma takie lustra :gwizdanie:
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no Wojtek wklejał jakieś lustra fotochromatyczne, myślałem że je łykasz pewnie Miron ma takie lustra :gwizdanie: Kiedy, gdzie? :naughty:Miron może mieć bo ma czujnik zmierzchu a to chyba musi być?
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Miron może mieć bo ma czujnik zmierzchu a to chyba musi być? buhehehe na h*j ci takie cos? ehehe :polew: zapala mu się wtedy kontrolka uważaj jest ciemno :polew:
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Miron może mieć bo ma czujnik zmierzchu a to chyba musi być? buhehehe na h*j ci takie cos? ehehe :polew: zapala mu się wtedy kontrolka uważaj jest ciemno :polew:
stanley Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Miron może mieć bo ma czujnik zmierzchu a to chyba musi być? buhehehe na h*j ci takie cos? ehehe :polew: zapala mu się wtedy kontrolka uważaj jest ciemno :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zapali! Sztachnij sie! OKOOO [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 17:45_________________________________________________Stasiuuuuuu :polew: :polew: [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 17:51_________________________________________________ :polew:
Miszka82 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 opierdalam kolację na spota już mi się nie chce jechać..... z resztą mam B8
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Stan Ty tez nie na spocie? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Ja już w pracy... Chyba dziś kiepska będzie frekwencja na spocie!
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Ja już w pracy... Chyba dziś kiepska będzie frekwencja na spocie! no chyba tak ale jak sie wiesc o testach samochodow w kato rozniosla to juz malo ktory nowy dojedzie :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 I co tam seves z furką? Wiesz już coś?
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 I co tam seves z furką? Wiesz już coś? tak przód z b7 a tył z b5 przerabiany ale do ogarnięcia ważne że są mocne spawy
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 I co tam seves z furką? Wiesz już coś? tak przód z b7 a tył z b5 przerabiany ale do ogarnięcia ważne że są mocne spawy To już wiedzieliśmy a ja pytałem co ze sprzęgłem... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi