keżor Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 wyjrzałem za okno - biało a u mnie czarno , ale to pewnie przez to , że już późno
Pucek Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 wyjrzałem za okno - biało a u mnie czarno , ale to pewnie przez to , że już późno trawa pokryta jest śniegiem mało bo mało, ale już widać przedsmak
Seski Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 psssyyyytttttttt warka... [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:49_________________________________________________czemu wy się tak cieszycie z tego śniegu...
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 psssyyyytttttttt warka... [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:49_________________________________________________czemu wy się tak cieszycie z tego śniegu... bo mamy wystarczającą ilość koni w autach (w odróżnieniu od ciebie) żeby się nimi poślizgać :polew:
Seski Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 psssyyyytttttttt warka... [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:49_________________________________________________czemu wy się tak cieszycie z tego śniegu... bo mamy wystarczającą ilość koni w autach (w odróżnieniu od ciebie) żeby się nimi poślizgać :polew: ale nie koniecznie wystarczającą ilość paliwa... :polew:
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 psssyyyytttttttt warka... [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:49_________________________________________________czemu wy się tak cieszycie z tego śniegu... bo mamy wystarczającą ilość koni w autach (w odróżnieniu od ciebie) żeby się nimi poślizgać :polew: i maja w odroznieniu od nas system w ktorym ogniem ida wszystkie 4 kola jak to sie znow nazywalo [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:58_________________________________________________zeby nie bylo.... ja zawsze ciesze sie na snieg tylko passatem b6 zle i niepewnie mi sie jezdzilo... tam reczny byl na przycisku :wallbash:
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ale nie koniecznie wystarczającą ilość paliwa... :polew: fajfun hehe uważaj sobie
gregory Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 passatem b6 zle i niepewnie mi sie jezdzilo... tam reczny byl na przycisku :wallbash: A skąd wiesz jak ci się będzie B7 jeździć w ośce, może jak przeładowaną taczką
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 passatem b6 zle i niepewnie mi sie jezdzilo... tam reczny byl na przycisku :wallbash: A skąd wiesz jak ci się będzie B7 jeździć w ośce, może jak przeładowaną taczką co prawda to prawda nie wiem jak bedzie bo jednak jest te 100kg ciezsza od b6
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 passatem b6 zle i niepewnie mi sie jezdzilo... tam reczny byl na przycisku :wallbash: A skąd wiesz jak ci się będzie B7 jeździć w ośce, może jak przeładowaną taczką co prawda to prawda nie wiem jak bedzie bo jednak jest te 100kg ciezsza od b6 z BGB pod maska to zanim złapiesz trakcje to już będziesz mial z 4 bieg no i po robocie jak r32?
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 no i po robocie [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 20:42_________________________________________________ passatem b6 zle i niepewnie mi sie jezdzilo... tam reczny byl na przycisku :wallbash: A skąd wiesz jak ci się będzie B7 jeździć w ośce, może jak przeładowaną taczką co prawda to prawda nie wiem jak bedzie bo jednak jest te 100kg ciezsza od b6 z BGB pod maska to zanim złapiesz trakcje to już będziesz mial z 4 bieg od tego sa delikatne stopki :gwizdanie: ja nie ruszam spod swiatel jak wariat :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 od tego sa delikatne stopki :gwizdanie: ja nie ruszam spod swiatel jak wariat :polew: :polew: aha czyli sprzegło ci poszło od emeryckiej jazdy :gwizdanie:
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 od tego sa delikatne stopki :gwizdanie: ja nie ruszam spod swiatel jak wariat :polew: :polew: aha czyli sprzegło ci poszło od emeryckiej jazdy :gwizdanie: :gwizdanie: :>
gregory Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 od tego sa delikatne stopki :gwizdanie: ja nie ruszam spod swiatel jak wariat :polew: :polew: aha czyli sprzegło ci poszło od emeryckiej jazdy :gwizdanie: Sprzęgło poszło, bo Pucek z Krol-em wsiedli na tą lalunie :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:01_________________________________________________I na roz gaz ciśli
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 musi być niezła od tego sa delikatne stopki :gwizdanie: ja nie ruszam spod swiatel jak wariat :polew: :polew: aha czyli sprzegło ci poszło od emeryckiej jazdy :gwizdanie: Sprzęgło poszło, bo Pucek z Krol-em wsiedli na tą lalunie :gwizdanie: aha no to nie dziwota
gregory Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Krolu ma mi pochytać Need 4 Speed nowy Ten tego "gorący pościg"
Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Krolu ma mi pochytać Need 4 Speed nowy Ten tego "gorący pościg" na moim kompie to nie działa niewiem czemu
stanley Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Krolu ma mi pochytać Need 4 Speed nowy Ten tego "gorący pościg" mogę Ci przesłać na maila W następny wtorek mogę Ci dać tą grę bo już zainstalowałem
Rekomendowane odpowiedzi