Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 ja dzisiaj stacjonarnie i o suchym pysku .... ktoś w końcu musi przytransportować Stana do domu po tym jak bedzie się zanietrzeźwiał na moich imieninach to może ja też jednak pójde na ta karczme, bym pilnował staśka co by się nie uchlał za bardzo
Pucek Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Cześć co tak ozięble? ...nawet sie nie uśmiechniesz bo nie mam powodów do uśmiechania się Basiu [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 11:48_________________________________________________ ja dzisiaj stacjonarnie i o suchym pysku .... ktoś w końcu musi przytransportować Stana do domu po tym jak bedzie się zanietrzeźwiał na moich imieninach to może ja też jednak pójde na ta karczme, bym pilnował staśka co by się nie uchlał za bardzo a Ty myślisz że wszędzie Cie wpuszczą tak na krzywy ryj? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 ja dzisiaj stacjonarnie i o suchym pysku .... ktoś w końcu musi przytransportować Stana do domu po tym jak bedzie się zanietrzeźwiał na moich imieninach to może ja też jednak pójde na ta karczme, bym pilnował staśka co by się nie uchlał za bardzo no ja się dziwię że jeszcze się nie zdecydowałeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 11:49_________________________________________________ Cześć co tak ozięble? ...nawet sie nie uśmiechniesz bo nie mam powodów do uśmiechania się Basiu co się stałosie?
Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 no ja się dziwię że jeszcze się nie zdecydowałeś :gwizdanie: czy ty mnie pierwszy raz namawiasz żebym się uchlał ze staśkiem hmmm czy to jakiś podstęp co się stałosie? daj śrubokręt
Adrenalina Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 no ja się dziwię że jeszcze się nie zdecydowałeś :gwizdanie: czy ty mnie pierwszy raz namawiasz żebym się uchlał ze staśkiem hmmm czy to jakiś podstęp jest miejscówka, to co się ma zmarnować (chociaż nie wiem czy jeszcze jest... bo Staś już pognał poczyniać przygotowania )
akjam Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Coś słabo się czuje... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Coś słabo się czuje... :gwizdanie: pijok
stanley Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Coś słabo się czuje... :gwizdanie: Ty nic tylko chlejesz, weź się chłopie za siebie
akjam Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Coś słabo się czuje... :gwizdanie: pijok Coś słabo się czuje... :gwizdanie: Ty nic tylko chlejesz, weź się chłopie za siebie Ta zima mnie przygnębia... :decayed: :decayed:
Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Ta zima mnie przygnębia... :decayed: :decayed: zaproś nas na impreze do siebie to ci będzie wesoło
Seski Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 a moze pogadamy o autach a nie o piciu... :]
Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 a moze pogadamy o autach a nie o piciu... :] coooooooooooooootwój post zgłosiłem do moderatora teraz tylko czekać na kropka
akjam Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 a moze pogadamy o autach a nie o piciu... :] coooooooooooooootwój post zgłosiłem do moderatora teraz tylko czekać na kropka
stanley Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 a moze pogadamy o autach a nie o piciu... :] coooooooooooooootwój post zgłosiłem do moderatora teraz tylko czekać na kropka chamstwo trzeba tępić
akjam Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Ta zima mnie przygnębia... :decayed: :decayed: zaproś nas na impreze do siebie to ci będzie wesoło :gwizdanie: a moze pogadamy o autach a nie o piciu... :] coooooooooooooootwój post zgłosiłem do moderatora teraz tylko czekać na kropka chamstwo trzeba tępić
Pucek Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Seski Kędzior Akjam, zimę dopiero przestaniesz lubić, gleba da Ci popalić
akjam Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Seski Kędzior Akjam, zimę dopiero przestaniesz lubić, gleba da Ci popalić
Seski Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 no dobra... skoro tak to jak z tym piciem...?
Miszka82 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 keżor ten koleś chyba wzorował się na Tobie wybierając nick na forum :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=10437
Rekomendowane odpowiedzi