Kędzior Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 fajna ikonka :polew: normalnie jak bym cie widział
Adrenalina Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 dopiero wróciliśmy.... więc nawet długo powalczył nasz Staś [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 02:22_________________________________________________dobranoc
Seski Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 stasiu jestesmy z ciebie dumni... a ciekawe jak tam im sie rybnik udal...
talib1990 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 łasap Lady GaGa ? oll rajt is ok men good men yourself yes yes ciekierałt nice kar niga łicz łąn ? botf dziwny akcent Sosnowiecki :gwizdanie: i atak to ładnie określił kędzior zagadka dla Ciebie: Jak nazywa się inaczej Sosnowiczanin ? a za***ac CI :decayed: co tam chłopaki... ja na uczelni siedze... wczoraj poczułem moc Quattro masakra, bajka
Miszka82 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 łasap Lady GaGa ? oll rajt is ok men good men yourself yes yes ciekierałt nice kar niga łicz łąn ? botf dziwny akcent Sosnowiecki :gwizdanie: i atak to ładnie określił kędzior zagadka dla Ciebie: Jak nazywa się inaczej Sosnowiczanin ? a za***ac CI :decayed: tam u was to się mówi tak najpierw się wykąpe a patem cie zajebe :polew: śmigam zaraz do Bielska na obiadek do mamy
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 siema z rana wy***rdalać :polew: ciekawe czy byłeś na technicznym śmigam zaraz do Bielska na obiadek do mamy Keżor do bielskaaa ej teraz dopiero mówisz że masz kogoś w BB trza było wczoraj gadać
Miszka82 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 śmigam zaraz do Bielska na obiadek do mamy Keżor do bielskaaa ej teraz dopiero mówisz że masz kogoś w BB trza było wczoraj gadać no nikt nie pytał..a co w tym BB takiego jest z resztą ja tam jestem codziennie w robocie
A4 Mario Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 :hi: Dziewczyny orientuje się ktos jak wygląda giełda komputerowa w Kato??? Dokładnie chodzi mi o ceny czy np. gry na PS3 są w jakis lepszych cenach niz normalnie w sklepach??? Może ktoś tam kupował nowe GT5 lub NFSa ????
keżor Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 śmigam zaraz do Bielska na obiadek do mamy Keżor do bielskaaa ej teraz dopiero mówisz że masz kogoś w BB trza było wczoraj gadać no nikt nie pytał..a co w tym BB takiego jest z resztą ja tam jestem codziennie w robocie to sie kiedyś z Tobą zabiore
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 to sie kiedyś z Tobą zabiore zabierzemy jak coś
keżor Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 to sie kiedyś z Tobą zabiore zabierzemy jak coś
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 to sie kiedyś z Tobą zabiore zabierzemy jak coś no tak lepiej
keżor Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 a kiedy wypad do Pszczyny nie zapominasz sie czasem ? nie wolno Ci
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 a kiedy wypad do Pszczyny tam są nudy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi