A4 Mario Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 ale na zbiorniku został mi jeszcze jeden poziom i będę miał VIPa :cool1: :polew: :polew: nie koniecznie bo ja tam wydaje konta vip więc się tak nie ciesz Kędzior skoro jestes już Prezesem Zbiornika to zapraszam na Badoo.... :gwizdanie: jak sie dobrze będzie sprawował to dam ci VIP-a jako Moderator... :polew: :polew:
mech15 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Kędzior skoro jestes już Prezesem Zbiornika to zapraszam na Badoo.... :gwizdanie: jak sie dobrze będzie sprawował to dam ci VIP-a jako Moderator... :polew: :polew: ostatnie kuszenie Kędziora :decayed:
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Kędzior skoro jestes już Prezesem Zbiornika to zapraszam na Badoo.... :gwizdanie: jak sie dobrze będzie sprawował to dam ci VIP-a jako Moderator... :polew: :polew: ciekawa str :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Kędzior skoro jestes już Prezesem Zbiornika to zapraszam na Badoo.... :gwizdanie: jak sie dobrze będzie sprawował to dam ci VIP-a jako Moderator... :polew: :polew: ciekawa str :gwizdanie: Wiem... :naughty: :naughty:
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Kędzior skoro jestes już Prezesem Zbiornika to zapraszam na Badoo.... :gwizdanie: jak sie dobrze będzie sprawował to dam ci VIP-a jako Moderator... :polew: :polew: ciekawa str :gwizdanie: Wiem... :naughty: :naughty: musze chyba isc juz spac :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Kędzior skoro jestes już Prezesem Zbiornika to zapraszam na Badoo.... :gwizdanie: jak sie dobrze będzie sprawował to dam ci VIP-a jako Moderator... :polew: :polew: ciekawa str :gwizdanie: Wiem... :naughty: :naughty: musze chyba isc juz spac :gwizdanie:
akjam Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 w śnieżny poranek No i przez to nawet w powietrzu korki i problemy i samoloty nie odlatują!
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 07:39_________________________________________________ w śnieżny poranek No i przez to nawet w powietrzu korki i problemy i samoloty nie odlatują! no taaa, trzeba trochę popracowac to już marudzi
akjam Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 07:39_________________________________________________ w śnieżny poranek No i przez to nawet w powietrzu korki i problemy i samoloty nie odlatują! no taaa, trzeba trochę popracowac to już marudzi
Seski Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ale sie jezdzi... tylko niektore lajzy tak wkur***ja ze... :/
akjam Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No przecież masakra! Znowu zaspali, na drogach w ciul śniegu! A ja jeszcze na letnich... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No przecież masakra! Znowu zaspali, na drogach w ciul śniegu! A ja jeszcze na letnich... :gwizdanie: :gwizdanie:
Seski Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 akjam czemu ty jeszcze na letnich... przez chlanie nie masz czasu zmienic...?
keżor Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 :polew: 33 ... okej :polew:
Rekomendowane odpowiedzi