Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 padłem :polew: w końcu udał mi się wymienić na zimówki pierwsze slizganie zaliczone po swoim mieście ale zawsze cos tylko dość duży ruch ee a mi się wydaje że dużo mniejszy ruch niż normalnie
Maxito Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 padłem :polew: w końcu udał mi się wymienić na zimówki pierwsze slizganie zaliczone po swoim mieście ale zawsze cos tylko dość duży ruch ee a mi się wydaje że dużo mniejszy ruch niż normalnie u mnie na wsi jak na Marszłkowskiej w Warszawie
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 w pzu a warta podobno najtansza.. pzu, allianz, hestia gdzie indziej nawet się nie ubezpieczaj Stan ja w pzu jestem i zostaje i sie nie zastanawiam, inne ceny zbieram tylko orientacyjnie zeby ponegocjowac [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:24_________________________________________________ :polew: :polew: cala prawda :>
Bulczas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 To co jutro spotykamy się od razu na dolinie
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dobry i pozdro z Carlsberga :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dobry i pozdro z Carlsberga :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dobry i pozdro z Carlsberga :gwizdanie: siemano co tam slychac kiedy jakas impre robimy
Bulczas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dobry i pozdro z Carlsberga :gwizdanie: Przywieź jakieś zapasy
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dobry i pozdro z Carlsberga :gwizdanie: Przywieź jakieś zapasy hmmm
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dobry i pozdro z Carlsberga :gwizdanie: siemano co tam slychac kiedy jakas impre robimy nie prędko :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Kędzior, Dzięki, dzisiaj sobie go zrobiłem wróciłem z miasta, parę osiek ślizgało się pod realem, więc trochę im pokazałem Królu, nie ciś kitu że potrafisz jeździć na tych letnich :> przecież u Dimana pod blokiem mieliło podczas ruszania z wolnych obrotów
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dobry i pozdro z Carlsberga :gwizdanie: siemano co tam slychac kiedy jakas impre robimy nie prędko :gwizdanie: dlaczego
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew:
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :>
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ?
Bulczas Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ? no dwa nieruszone jeszcze :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ? no dwa nieruszone jeszcze :gwizdanie: widać Ci się znudziły :polew: to kiedy ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ? no dwa nieruszone jeszcze :gwizdanie: widać Ci się znudziły :polew: to kiedy ? :gwizdanie: hmmm moze za dwa tygodnie bo w tym tygodniu odgrywam mikolaja u siostrzenicy
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ! czerwona m3 :shocked: :kox: bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ? przed imprezą zakłada gumolita
Rekomendowane odpowiedzi