seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu Basiu a co takiego Cie tak wykonczylo?
Adrenalina Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu jeszcze chwilka ;(
stanley Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu jeszcze chwilka ;( aha, czyli 1,5h :bicz3:
Adrenalina Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu Basiu a co takiego Cie tak wykonczylo? jakieś paskudne choróbsko mnie dopada... i szarpie tak i szarpie, i chyba nie mam już siły walczyć [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 15:54_________________________________________________ chyba umieram to bierz się do domu jeszcze chwilka ;( aha, czyli 1,5h :bicz3: nie bij mnie ;(
akjam Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu jeszcze chwilka ;( Twarda bądź nie mięTka. Koło zimowe założone to chyba dziś dam radę dojechać. Kto się melduje?
stanley Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu jeszcze chwilka ;( Twarda bądź nie mięTka. Koło zimowe założone to chyba dziś dam radę dojechać. Kto się melduje? ja postaram się dojechać, ale raczej na 19 się nie wyrobię
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu Basiu a co takiego Cie tak wykonczylo? jakieś paskudne choróbsko mnie dopada... i szarpie tak i szarpie, i chyba nie mam już siły walczyć a bo na pewno bez szala z gola glowa w cienkich szpilach i krotkiej kiecce po miescie latasz to potem tak jest ach ta mlodziez :gwizdanie: a na serio Twój ma racje, lec do domu takas aspiryna fervex czy inne ziolo do lozka i grzac sie do rana hmm chyba ze wolisz tydzien lenistwa no to do lekarza
Adrenalina Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu Basiu a co takiego Cie tak wykonczylo? jakieś paskudne choróbsko mnie dopada... i szarpie tak i szarpie, i chyba nie mam już siły walczyć a bo na pewno bez szala z gola glowa w cienkich szpilach i krotkiej kiecce po miescie latasz to potem tak jest ach ta mlodziez :gwizdanie: a na serio Twój ma racje, lec do domu takas aspiryna fervex czy inne ziolo do lozka i grzac sie do rana hmm chyba ze wolisz tydzien lenistwa no to do lekarza ehhh.... zeby to było takie łatwe
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu jeszcze chwilka ;( Twarda bądź nie mięTka. Koło zimowe założone to chyba dziś dam radę dojechać. Kto się melduje? Akjam no ja jeszcze nie wiem.. bo w sumie to na jutro do sopy jestem umowiony i nie chce tego znow przekladac :polew: bo ostatnio po pamietnym wtorku bylem na piatek umowiony i musialem przelozyc :gwizdanie:
stanley Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba umieram to bierz się do domu jeszcze chwilka ;( Twarda bądź nie mięTka. Koło zimowe założone to chyba dziś dam radę dojechać. Kto się melduje? Akjam no ja jeszcze nie wiem.. bo w sumie to na jutro do sopy jestem umowiony i nie chce tego znow przekladac :polew: bo ostatnio po pamietnym wtorku bylem na piatek umowiony i musialem przelozyc :gwizdanie: do ASO się umów
tolek85 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a ja na 18 na cug, i do gorolowic jada. Warszawioków nawiedza. Mają jakiś spot dzisiaj?
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a ja na 18 na cug, i do gorolowic jada. Warszawioków nawiedza. Mają jakiś spot dzisiaj? do Wawy? ale na co? malo tu Dziołch momy? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a ja na 18 na cug, i do gorolowic jada. Warszawioków nawiedza. Mają jakiś spot dzisiaj? do Wawy? ale na co? malo tu Dziołch momy? :gwizdanie: dyć napisoł że na spota
tolek85 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a ja na 18 na cug, i do gorolowic jada. Warszawioków nawiedza. Mają jakiś spot dzisiaj? do Wawy? ale na co? malo tu Dziołch momy? :gwizdanie: dyć napisoł że na spota niestety ani to, ani to. Z roboty mnie tam wykopali. Jakiś nowy produkt mom ogladać i pedzieć, czy fajny Jak mi dobrze poleją, to sie zastanowia, czy fajny
akjam Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a ja na 18 na cug, i do gorolowic jada. Warszawioków nawiedza. Mają jakiś spot dzisiaj? do Wawy? ale na co? malo tu Dziołch momy? :gwizdanie: dyć napisoł że na spota niestety ani to, ani to. Z roboty mnie tam wykopali. Jakiś nowy produkt mom ogladać i pedzieć, czy fajny Jak mi dobrze poleją, to sie zastanowia, czy fajny
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a ja na 18 na cug, i do gorolowic jada. Warszawioków nawiedza. Mają jakiś spot dzisiaj? do Wawy? ale na co? malo tu Dziołch momy? :gwizdanie: dyć napisoł że na spota niestety ani to, ani to. Z roboty mnie tam wykopali. Jakiś nowy produkt mom ogladać i pedzieć, czy fajny Jak mi dobrze poleją, to sie zastanowia, czy fajny hahaha wez se wieeeelki plecak na geschynki :evil: [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 16:54_________________________________________________
PiterA4 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 siema niepisze sie plecak ino tasia :polew:jo sie tyz melduja dzisiej
krolu Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Jedzie ktos przez Chorzów ? :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi